Red.

Alexander Bard: ”Jag är väldigt anti-islam”.

In islam, islamisering, religion, yttrandefrihet on 3 januari, 2010 at 15:13

Alexander Bard satt i en av TVs morgonsoffor för någon tid sedan och uttalade sig om islam. Jag har väntat med att kommentera det, för jag ville se om den folkpartististiske riksdagskandidaten Bard skulle bli anmäld för hets mot folkgrupp för sitt uttalande.

Nu har det gått en tid och inget har hänt. Ingen har höjt rösten och yttrat de magiska orden ”främlingsfientlig” eller ”islamofob”. Centrum mot Rasism har inte reagerat med sin vanliga avsky. Ingen har hotat Bard till livet. Ingen har antytt att Sverige nu riskerar att bli skådeplats för terrordåd eller att exporten till muslimska länder kommer att minska.

Det är riskfritt att säga att man är ”väldigt anti-islam” och att islam är ”destruktiv”. I alla fall om man heter Alexander Bard.

Jag anar att Alexander Bard är en mycket intelligent person bakom sin egenartade utstrålning. Och eftersom Alexander Bard är en så intelligent person har han säkert också studerat islam innan sitt ställningstagande. Under sina studier har han säkert upptäckt att hans läggning anses som en styggelse och en skymf mot Allah. Han har insett att han kommer att bli en av de första som blir hängd från en lyftkran om islam någonsin blir dominerade i Sverige.

Jag håller inte med Alexander Bard i särskilt mycket han säger. Men i fråga om islam har han helt rätt. Han har också helt rätt i att man inte ska ge sig på enskilda människor; enskilda muslimer. De flesta av de enskilda muslimerna har fötts in i detta barbari och vet inte om något annat. Det är den totalitära och aggressiva ideologin islam som man ska kritisera. Den ska kritiseras hårt och skoningslöst och avslöjas som det samhällsgift den är.

Annonser
%d bloggare gillar detta: