Red.

Iran hotar Schweiz efter folkomröstningen.

In Europa, islam, islamisering, moskéer, religion on 3 januari, 2010 at 15:17

Om man ska tro L.A. Times och bloggosfären så hade den iranske utrikesministern en hel del att säga när han nyligen träffade sin schweiziska motsvarighet. Bland annat uppges iraniern ha hotat Schweiz med ”konsekvenser” efter folkomröstningen som slutade med ett ja till förbud mot minareter.

Med tanke på den iranska ledarskapets religiösa snarstuckenhet, närmast obefintliga impulskontroll och beredvillighet att använda våld, ska vi nog vara tacksamma över att Iran ännu inte förfogar över kärnvapen. Inte för att landet inte försöker. 500.000 centrifuger kan inte ha fel. Iran vill ha kärnvapen.

Iran är också flitiga i utprovningen av leveranssystemen. Med nya missiler från Nord-Korea kan man med lätthet nå alla mål mellan Iran och London. Däribland Schweiz. Ett kärnvapen över Zürich skulle nog få schweizarna att tänka om beträffande minaretförbud. Man skulle förmodligen inte ens behöva avfyra någon missil. Blotta hotet skulle säkert vara nog för att Schweiz (och alla andra länder inom räckhåll) skulle kapitulera och genast införa islam och sharia-lagar.

Så ser hotet ut. Och det är högst verkligt. Många tror att Iran inte skulle tveka. Och dessutom har ju Europa inget att sätta emot. Ingen europeisk kärnvapenmakt, dvs varken Frankrike eller Storbritannien, skulle lyfta ett finger för att hjälpa Schweiz. Och islam kunde breda ut sig fritt i Europa under beskydd av Irans kärnvapenparaply.

Välkommen till verkligheten.

%d bloggare gillar detta: