Red.

DNA-test av somalier ett spel för gallerierna.

In asylpolitik, islamisering on 17 februari, 2010 at 21:54

Sverige har sedan 90-talet tagit emot minst 30.000 somalier. Sverige har med tiden blivit så populärt bland somalierna att många fler vill komma hit. Så många faktiskt att Migrationsverkets personal i Etiopien blivit helt utarbetade. Men nu ska regeringen sätta till ökade resurser för att kunna importera fler somalier till Sverige.

 


Den svenska regeringen vill nu så gärna få hit de somalier som ännu inte tagit sig hit på egen bekostnad att Migrationsverket anslagit pengar till nyanställningar och till att bygga ut beskickningen i Etiopien. Detta eftersom man menar att det finns ett stort problem med falska handlingar bland somaliska asylsökande. Hur detta kan vara ett stort problem är en gåta, eftersom bara 5 procent av alla asylsökande uppges ha några handlingar överhuvud taget, somalierna inräknade.

I alla fall ska man nu även införa DNA-tester för somalier som söker uppehållstillstånd för att kunna fastställa det släktskap som många uppger sig ha med somalier i Sverige. Även om dessa DNA-test mest torde vara ett spel för gallerierna; ett utspel för att förhoppningsvis en stund kunna lugna de invandringskritiska som angripit det svenska systemet att ge uppehållstillstånd till alla som vill ha, är de ändå uppseendeväckande. Det var inte särskilt länge sedan DNA-test ansågs oerhört kränkande för de asylsökandes personliga integritet, vilket alltså numera är helt bortglömt.

Det skrämmande med myndigheternas agerande, även om man vid första anblicken kan tycka att DNA-tester är ett steg i rätt riktning, är att ingen ifrågasätter om Sverige verkligen ska importera ytterligare några tiotusental somalier som till största delen måste försörjas med skattemedel. (75-80 procent av alla somalier i Sverige lever redan nu enbart på olika slag av socialbidrag.) Man reagerar bara på migrationstrycket med att öppna portarna ytterligare och anställa fler handläggare, inte med att ens för en enda sekund stanna upp och fundera på om vi verkligen har skyldighet att försörja alla dessa.

Detsamma gäller för övrigt de ”ensamkommande flyktingbarnen” som också ofta är somalier. Det kommer allt fler av dessa och regeringens pavlovska reaktion är att kräva att fler kommuner ska ta emot dem. Inte för ett ögonblick analyserar man de egentliga orsakerna till att så många transporteras hit och dumpas på vår tröskel. Så länge smugglarna har näst intill hundraprocentig avsättning för sin produkt och löper minimal risk att åka fast, kommer smugglingen att fortsätta. Om den svenska regeringen skulle garantera avsättningen för amfetamin genom att köpa upp alla leveranser, så skulle den smugglingen med all säkerhet också slå rekord efter rekord.

Den svenska regeringen har tvärtemot vad många tror inte alls någon skyldighet att försörja den muslimska världens alla fattiga. Eller att ta emot alla unga män som familjerna finner för gott att skicka hit. Den svenska regeringens skyldighet, oavsett partifärg, är tvärtom att ta till vara och försvara svenska folkets framtid och välfärd. Det gör man inte med den nuvarande politiken.

Källa bland andra:
Politiskt Inkorrekt

Annonser
  1. Så sant, så sant. Dessutom undrar jag om de ska DNA-testa de somalier i Sverige som lycksökarna påstår sig vara släkt med. För det måste ju ske för att kunna fastställa släktskapet, eller? Och får man DNA-testa folk som redan är här och inne i systemet? Är inte det en personlig kränkning? Inte för att JAG tycker det i detta fallet, men jag kan se scenarier framför mig där somalier inne i det svenska systemet ska kräva kränkningsskadestånd och så rullar cirkusen vidare.

    Det andra mest uppseendeväckande är att det ingenstans i media framhålls att Sverige alls inte är tvingade att ta emot alla dessa somalier. Det alternativet föresvävas aldrig tv-tittaren, varför man lätt kan tro att det är en lag att de ska få komma hit.

  2. Nej, vi har faktiskt ingen skyldighet att ta emot och försörja alla dessa raketforskare. Vi har faktiskt också rätt att återförena de ”ensamkommande flyktingbarnen” med sina familjer i hemlandet. Varför vi inte gör detta är en djupt förborgad politisk hemlighet. Kanske kan de underliggande grunderna komma fram i ljuset om en politisk kraft fristående från invandrings-industrin får tillgång till riksdagens utredningsresurser. Vi får se.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: