Red.

Kommentera fritt på tidningskommentarer.se

In demokrati, press, sanning och lögn on 20 februari, 2010 at 11:32

PK-media vill helst inte skriva om händelser som kan störa PK-samhället. Men ibland skulle det vara alltför iögonfallande att försöka mörka, så det blir en liten snutt i nätupplagan. Men för att mångkulturkatastrofen inte ska bli alltför uppenbar för läsarna väljer man ofta att censurera eller helt stänga av kommentarsfunktionen. Nu finns en helt nyskapad fristad där man kan posta och läsa de kommentarer som PK-media inte ville tillåta.

Det kan handla om upplopp på migrantboenden, gruppvåldtäkter, stora slagsmål på migrantfester, mm. Just sådana händelser som ofta lockar till den sortens kommentarer tidningarna inte vill se. Hur det började; med en insändare på Fria Nyheter och hur kommentarssajten praktiskt taget växte fram på bara några timmar, kan man se på just Fria Nyheter (läs kommentarerna till insändaren).

Nu är sajten Tidningskommentarer uppe och i full verksamhet. Läs den och bidra med tips på artiklar där PK-media censurerar eller kopplar bort kommentarer. Kanske kommer PK-media att blockera även detta försök att få fram sanningen, men med tanke på deras inneboende tröghet så tar det nog ett tag. Njut av friheten medan du har den.

Tidningskommentarer.se
alternativt
Tidningskommentarer på WordPress

Annonser
%d bloggare gillar detta: