Red.

När verkligheten vändes ut och in.

In asylpolitik, invandring, islam, kriminalitet, lag & rätt, politiker, press, sanning och lögn on 5 april, 2010 at 23:10

Alla har säkert läst om tragedin i Landskrona, där en aggressiv muslimsk man brutalt misshandlade en 78-årig kvinna till döds efter en ordväxling om en parkeringsplats. Hennes man blev också misshandlad, men överlevde. Dödsmisshandeln i Landskrona har upprört en hel nation. Det är ju en sådan sak som bara inte händer i Sverige. Man slår inte ihjäl en pensionärstant bara för att hon har synpunkter på ens bilkörning eller parkering. Man blir kanske sur och kallar henne kärringjävel, men man slår inte ihjäl henne. Inte i gamla fina Sverige. Eller hur?

Med detta vill jag hälsa alla välkomna till verkligheten i det nya Sverige. Det nya Sverige där man mycket väl kan bli ihjälslagen om man kritiserar en muslimsk ynkrygg med för lite uppfostran, självkänsla och impulskontroll. I det nya Sverige kan man också beskåda hur media på mindre än en vecka börjar förvrida sanningen till att det är den dödade kvinnan och hennes man som är de skyldiga, och den muslimske gärningsmannen som är det oskyldiga offret för olyckliga omständigheter, utanförskap och strukturell rasism.

Mannens muslimska familj gick härom dagen ut med ett offentligt meddelande där man betecknar tragedin som en ”olyckshändelse” som har tagit hårt på familjen. ”Vi är väldigt tagna och mår inte alls bra, våra barn är hårt drabbade och skrämda. Olyckshändelsen orsakade oss en enorm sorg i vårt liv” meddelade familjen bland annat enligt Kvällsposten. Det är intressant att familjen implicit erkänner att sonen är gärningsman, men hur man kan ha fräckheten att försöka förklara bort den brutala dödsmisshandeln av en kvinnlig pensionär med att det var en ”olyckshändelse” är närmast ofattbart.

Att kvinnan föll baklänges och spräckte skallen var ingen olyckshändelse. Det var en direkt följd av att den unge aggressive muslimen slog henne hårt i ansiktet. Hade han inte slagit henne hade det inte hänt. Hade han inte befunnit sig i Sverige hade det heller inte hänt.

Det har också i media förekommit uppgifter om att någon i pensionärsparet, oklart vem, skulle ha yttrat något kritiskt om invandrare, i stil med ”ni invandrare har ingen respekt för regler och äldre” eller något liknande. Detta ska då enligt media ha utlöst den unge muslimens våldsamma reaktion och, som det framförs, till stor del ursäkta hans våldsamma uppträdande.

Att få höra kritik mot invandrare kan ju vara tråkigt, i synnerhet om man själv tillhör denna grupp. Om man dessutom själv saknar respekt för regler och äldre kan sådan kritik dessutom upplevas som pinsamt träffande. Det är däremot ingen ursäkt för att misshandla en gammal kvinna till döds.

Den stackars kvinnans död är ett klart bevis på att yttrandet om invandrare, om det alls fällts, var helt berättigat. Den aktuelle muslimske invandraren hade uppenbarligen varken respekt för regler eller för äldre. Envar medborgare i Sverige har rätt till sin egen åsikt i politiska så väl som andra frågor. Vi har också rätt att uttrycka kritik mot medtrafikanters beteende i trafiken. Inte ens kritik av invandringen och invandrares beteende är (ännu) belagt med dödsstraff i Sverige. Ingen sådan kritik, om den nu verkligen framförts och inte bara är ännu en medial rökridå, ursäktar dödsmisshandel.

Kort sagt. Trots alla försök till desinformation kan inget i den unge mannens handlande ursäktas. Man har som människa ett val i varje situation. Endera tar man till våld, eller också gör man det inte. Den unge muslimske mannen valde uppenbarligen, som så tragiskt ofta är fallet, våldets väg. Han behöver få känna på konsekvenserna av detta val. Han borde, om han fälls i domstol, dömas till ett  kännbart fängelsestraff (eller sluten psykiatrisk vård eftersom han troligen inte är vid helt sunda vätskor) och därefter utvisning ur landet på livstid. Eller ännu hellre, dömas direkt till utvisning utan att behöva belasta rättsväsendet med ytterligare kostnader. De mediepersonligheter och journalister (ni vet vilka ni är) som de sista dagarna lånat sig åt frenetiska försök att urskuldra den muslimske våldsmannen borde dessutom skämmas. De politiker som inte uttalat sig och uttryckt sitt deltagande till den efterlevande mannen när de offrat hans 78-åriga hustru på mångkulturens altare borde också skämmas. Jag tänker särskilt på de politiker som var snabba med kondoleanserna och senare bevistade den groteska somaliska begravningen efter branden i Rinkeby. Hade dessa politiker alls någon heder borde de idag efter japanskt mönster kasta sig på sina svärd.

PS. Jag vet att en rad bloggar och andra sajter lagt ut uppgifter om den unge mannens etnicitet, namn, adress och födelsedata. Jag vet också att mannen blivit häktad, men att det i alla fall när detta skrivs ännu inte finns något offentligt häktningsprotokoll. Innan detta blivit offentligt tänker jag inte publicera mannens etnicitet, namn eller adress. Hans religiösa tillhörighet har däremot redan med all önskvärd tydlighet redovisats genom att en medlem av familjen läste upp sitt pressmeddelande i den lokala moskén häromdagen. DS.

Annonser
 1. En tänkvärd inlaga om denna händelse:

  http://www.hayekinstitutetsverige.com/2010/04/landskrona-muslimers-omvandelse-under.html

  Har även skrivit om varför makthavarna är så farliga för Sverige:

  http://aktualia.wordpress.com/2010/04/05/farliga-makthavare/

  Samt att jag önskar att så många som möjligt hjälper till att sprida budskapet om ocensurerade nyheter:

  http://www.korta.nu/flygblad

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: