Red.

Lars Vilks attackerad och misshandlad av muslimer.

In demokrati, invandring, islam, islamisering, lag & rätt, valet 2010 on 11 maj, 2010 at 22:15

Så har det då hänt igen. Ett gäng muslimer som givits asyl, beskydd och uppehälle i Sverige har återgäldat vår vänlighet på sitt vanliga sätt, så som profeten lärt ut.


Offret var, inte helt oväntat, Lars Vilks. Konstnären hade inbjudits att hålla en föreläsning i Uppsala på temat konst och yttrandefrihet. Uppsala är sedan lång tid tummelplats för grupper av brutalmuslimer, många av dem lierade med den ökände antisemiten Muhammed Omar. Omar var tidigare en i PK-kretsar omhuldad poet, men gjorde sig omöjlig även hos dem när han proklamerade bildandet av ett antijudiskt politiskt parti i sällskap med bland annat den legitimerade judehataren Ahmed Rahmi och några osorterade nazistgrupper.

Om det var Vilks’ aktuella föreläsning eller hans tidigare insatser för yttrandefrihet i konsten som fick fungera som ursäkt för muslimernas brutala våld denna gång är inte klart. Vad som är klart är att tre eller fyra muslimer överföll Vilks med skallar och knytnävar kort efter inledningen av hans föreläsning.

Att de muslimska åhörarna i salen efter alla dödshot mot Vilks inte kroppsvisiterats är ingenting annat än en skandal och återigen ett groteskt misslyckande för den djupt inkompetenta poliskåren. Förmodligen var man tvungen att kolla med högre ort om det var politiskt korrekt att beskydda en svensk konstnär och föreläsare mot en våldsam muslimsk mobb. Ett sådant ingripande kan ju lätt utmålas som rasism och föranleda ändlösa omgångar framför det politiskt korrekta brädspel som nyligen lanserats.

Att Vilks inte blev knivskuren eller skjuten av de muslimska våldsmännen var ren tur. Det i alla fall hjälpligt kompetenta Säpo, som ju tidigare haft uppdraget att beskydda Vilks, begär numera beskyddarpengar som vilken maffialiga som helst och var förmodligen inte på plats.

Dagens våldsdåd aktualiserar återigen problemet med islam i Sverige. Ett problem som ständigt växer sig större eftersom våra politiska företrädare inte vågar visa avståndstagande inför denna våldsamma ideologi. Allas vår livskvalitet har olyckligtvis blivit intimt förknippad med utbredningen av islam. Ju större det muslimska inflytandet blir, desto sämre livsbetingelser för oss andra. Det är helt uppenbart, utom för PK-eliten, att islam inte kan förväntas samexistera med ett civiliserat samhälle.

Idag var offret Lars Vilks. I morgon blir det du eller jag om vi skulle råka säga eller göra något som misshagar. Idag har vi minst 500.000 muslimer i Sverige. Men eftersom regeringens ambition är att importera ytterligare minst 100.000 nya varje år så kan de vara runt en miljon lagom till valet 2014.

Vill du leva i det landet?

Annonser
%d bloggare gillar detta: