Red.

Den muslimska attacken på Lars Vilks.

In demokrati, invandring, islam, islamisering, yttrandefrihet on 14 maj, 2010 at 23:31

Det har kommit fram en rad intressanta filmsekvenser från den av muslimer attackerade föreläsningen i Uppsala. Alla visar lite olika vinklar av händelseförloppet, men man lär sig snart känna igen de mest rabiata deltagarna. Bland annat mannen i röd tröja och svart väst som smyger ner något i fickan (en kniv kanske), en kvinna i svart huckle och en mycket kortväxt kvinna i stickad randig hippiekofta. Den här filmen är dock längre (knappt 11 minuter) än de tidigare och visar mer av efterspelet, och därmed mer av muslimernas hat mot yttranderfrihet och demokrati. Här skriks ”allahu akbar”, ”vi betala skatt jävla gris”, ”sverige vårt land också”, ”visa respekt jävla gris” och ”fittejävel” till polisen.

 

Detta är en intressant inblick i muslimsk tankevärld och inställning till oliktänkande, och det är inte konstigt att gammelmedia inte vågar lägga upp den. Den borde vara obligatorisk i riksdagshuset. Med tanke på muslimernas ständigt ökande numerär är detta också en snabbtitt in i din och min framtid. Detta är det mildaste yttringen av vad som väntar oss – ingen blev ju dödad.

Välkommen till ditt nya Sverige.

Annonser
 1. Konflikträdslan är kanske det mest påträngande draget hos svenskar???
  I alla fall hos våra politiker.
  Men inte hos våra poliser?

  Imorse lyssnade jag på radions nyheter med ett halvt öra och uppfattade att det avtal svenska staten har om militärt samarbete med Saudiarabien förlängs fem år.

  Vi har som land – alltså – ett militärt avtal med saudierna. Vad går det ut på?

  Svenska Freds har tydligen kritiserat detta avtal, och en folkpartist (?) har förgäves försökt få andra med sig i riksdagen för att avtalet ska sägas upp. Men tidsfristen/uppsägningstiden har nu gått ut och därmed förlängs det militära samarbetsavtalet med Saudiarabien fem år.

  Fem ÅR!!!

  Och någon ska försöka övertyga mig om att inte våra svenska rikspolitiker är köpta och lovade både guld och grön tillvaro efter övertagandet!

  Kan sanningen bakom ligga i det som skrevs på danska sajten http://siad.wordpress.com/ för några dagar sedan? Läs och begrunda!

 2. Jag visste inte att Sverige har ett militärt samarbete med Saudiwahhabien. Men ytterst få av de styrandes vansinnigheter förvånar mig längre. Å andra sidan har vi just ingen militär att idka samarbete med, så det kan kanske göra det samma. Det vi har är en handfull högre officerare, mest meriterade för cocktailpartyn (inte med wahhabierna då förstås) och begivna på att samla små färgglada märken att fästa på uniformen. Lite som när man var liten och samlade klistermärken. Att stollarna på Svenska Freds kritiserar något brukar inte vara något bra tecken, men all sorts samarbete med wahhabierna borde i och för sig stoppas.

 3. […] har båda videoklippen Tidigare inlägg om attacken i Uppsala Video från Uppsala-attacken Tidigare inlägg om Jönköping  Dela med […]

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: