Red.

Jihad i Rinkeby. En liten uppföljning.

In försvar, invandring, islamisering, kriminalitet, politiker on 9 juni, 2010 at 18:08

Jag har just börjat läsa om Winston Churchills ”Andra Världskriget”, det jätteverk som bidrog till att han fick Nobelpriset i litteratur 1953. Jag har inte kommit längre än halvvägs i det första bandet men här hittar jag en passus som jag tycker stämmer mycket väl på vår situation idag, när vi ser våra muslimska immigranter bränna förort efter förort.

Winston Spencer Churchill (1874 – 1965).

Churchill skriver på sidan 326 i det första av de sex banden, (tryckt 1948 i översättning av Nils Holmberg), apropå Neville Chamberlains eftergiftspolitik gentemot Hitler som 1938 resulterade i den tyska ockupationen av Tjeckoslovakien och 1939 i det anfall mot Polen som blev startskottet för Andra Världskriget:

”Men om man inte vill slåss för det rätta när man lätt kan vinna utan blodsutgjutelse, och om man inte heller vill slåss när segern är säker och billig, kan man till sist bli tvungen att slåss med alla chanser emot sig och med små utsikter att klara livhanken. Och situationen kan vara ännu värre: man kan bli tvungen att slåss utan något hopp om seger, bara därför att det är bättre att gå under än att leva i slaveri.”

De senaste årens ryggradslösa svenska regeringar har likt Chamberlain agerat med mildhet och eftergifter gentemot en brutal och skrupelfri motpart som uppfattar eftergifter som svaghet som bara uppmuntrar till  nya krav. I Chamberlains fall var det Hitler och nazismen, i Sveriges fall är det islam. Utvecklingen i Sverige går snabbt mot det sämre, och alltför få ser vart vi är på väg.

Annonser
 1. Verkligheten, sänd denna passus till Reinfeldts kansli – det är många där som behöver läsa ett sanningens ord!

 2. Bra idé, men Jag tror inte de skulle läsa det ens. Liksom Chamberlain tror jag R&Co är så förblindade av sin egen förträfflighet att de inte längre kan se hur verkligheten ser ut. I går besökte Sabuni och Björklund Rinkeby och kommentarerna handlade visst om hur synd det är om ”barnen”…

 3. Se hit alla duktiga kampanjarbetare! Fyra dokument utlagda på nedladdningssidan, två flygblad och ett ändringsbart visitkortsdokument samt flygbladet med Mona Sahlins famösa ekonomi (inskickat av en utdelare). Gå till flygbladssidan för mer info:

  http://aktualia.wordpress.com/flygblad/

  Flygbladet med Janne Josefsson har visat sig vara en succé: Folk reagerar på det.

  Du har väl läst Julia Caesars alla krönikor? Om inte, fortsätt att läsa dem och SPRID framför allt länken vidare i mejl och annat.

  http://www.korta.nu/jc

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: