Red.

En historisk dag på flera sätt.

In asylpolitik, invandring, islamisering, politiker, valet 2010 on 20 juni, 2010 at 14:31

Det var en historisk dag igår. Då vigdes Sveriges tronföljare kronprinsessan Victoria till sin utvalde Daniel Westling, numera prins, hertig och serafimerriddare Daniel. Det var första gången i historien en svensk kvinnlig tronföljare äktade en ofrälse. Det var förmodligen också sista gången vi fick se en svensk tronföljare gifta sig.

Jag funderade lite på det här igår redan, men det kändes som att pissa i värdfolkets blomkruka att då komma med en reflektion från verkligheten. Men så här dagen efter när hela Sverige kan behöva nyktra till efter kalaset, kan notisen vara på sin plats.

Ätten Bernadotte har frambringat en del långlivade kungar. Gustaf V blev 92. Gustaf VI Adolf blev 91. Vår nuvarande kung Carl XVI Gustaf är född 1946 och alltså bara 64 år gammal. Om tidigare generationer ska tillåtas ge någon ledning kan han förväntas sitta på tronen åtminstone 25 år till. Då skriver vi 2035, Carl XVI Gustaf är 89 år gammal och kronprinsessan Victoria är 58. Skulle då (vilket Gud förbjude, men ändå) konungen avlida tar Victoria över. Skulle Victoria själv leva till ca 90 års ålder infaller tidpunkten för nästa tronskifte runt 2067.

Med nuvarande befolkningsutveckling (bl a enligt ett räkneexempel i rapporten ”Exit folkhemssverige”) har den svenska befolkningen vid det laget varit i minoritet i vårt eget land i åtminstone tio år. Med tanke på den utländska gruppens nästan tre gånger högre nativitet kan skiftet av majoritetsbefolkning mycket väl ske innan dess, kanske så tidigt som 2040 eller 2050. Den utländska delen av befolkningen torde vid det laget bestå till övervägande del av muslimer, och Sverige kan genom dessas demografiskt naturliga inflytande i Riksdagen senast att vid drottning Victorias död helt demokratiskt och lagligt förvandlas till en teokratisk muslimsk diktatur.

Det finns dock all risk för att omvandlingen sker tidigare. I januari 2010 hade Sverige en befolkning på 9.340.000 personer enligt SCB. 17,9 procent av dessa var födda utomlands eller har föräldrar som båda är födda utomlands. Det blir 1.671.860 personer och då har man inte ens räknat med tredje generationen invandrare. Uppåt en miljon av dessa kan vara muslimer, men eftersom man i Sverige inte vågar föra statistik över etnicitet eller religio-politisk tillhörighet kan vi inte veta exakt. Klart är emellertid att Alliansen har som mål att importera minst 100.000 nya varje år framöver. Vad de rödgröna vill i frågan är oklart, men om man ska döma efter deras uttalanden och tidigare politik lär siffran inte bli lägre om den sidan skulle vinna valet i höst.

De 100.000 nya migranter och anhöriginvandrare som släpps in i landet varje år kommer huvudsakligen från tre länder; Irak, Somalia och Afghanistan. Dessa länder är islamiska republiker. Förutom att dessa tre folkgrupper förmodligen är de av alla världens folk som har svårast att anpassa sig till ett modernt teknologiskt arbetsliv, är de på grund av sin muslimska religio-politiska tillhörighet också i stort sett omöjliga att integrera i ett demokratiskt rättssamhälle.

Låt oss alltså anta att vi 2010 har en befolkning på 9.000.000 varav 1.000.000 (10 procent) är muslimer. Låt oss också för ett ögonblick räkna lågt och bortse från barnafödande och liknande och endast anta att vi importerar 100.000 nya muslimer varje år eller en miljon vart tionde år. Då kommer vi vid tiden för det tänkta tronskiftet runt 2070 att hysa inte mindre än 7 miljoner muslimer av en befolkning på 15 miljoner (47 procent). Till utvecklingen kommer sannolikt en accelererad utflyttning av svenskar, och andra icke-muslimska folkgrupper som inte vill sitta still och förslavas, att bidra. Om vi dessutom räknar in den muslimska gruppens mycket högre nativitet (2,5% för utomeuropéer, främst muslimer, jämfört med 0% för svenskar och européer) kan vi senast 2070 räkna med muslimsk majoritet och maktövertagande i Sverige.

Detta betyder det definitiva slutet för konungariket Sverige och den svenska nationen.
Det tog mindre än 100 år för våra politiker att radera ut tusen år av mödosamt tillkämpad civilisation.
Valet 2010 kan vara vår sista chans att rösta för kursändring. Vår sista chans att välja vägen mot frihet och överlevnad som nation.
Missa inte den chansen.

PS. Medan jag skrev på det här inlägget hann bloggen Muslimska Friskolan före med en liknande reflexion. Klicka på länken för att läsa det inlägget. DS.

Länk till rapporten ”Exit Folkhemssverige”

Annonser
%d bloggare gillar detta: