Red.

Legosoldater är inte att lita på.

In demokrati, försvar, valet 2010 on 30 juni, 2010 at 23:48

I morgon den 1 juli går värnpliktssystemet i graven. Från och med i morgon kommer Sveriges enda försvar att bestå av legosoldater – mercenaries – som dödar för pengar. Ingen del av Sveriges nationella försvar kommer på sikt att ha någon som helst anknytning till Sverige. Det kommer att  bestå av personer ur alla kulturer och folkslag. Personer som har en sak gemensam – de dödar för högstbjudande.

Personligen sörjer jag värnpliktssystemet. Politiskt sörjer jag värnpliktssystemet. Nationellt sörjer jag värnpliktssystemet. Den läxa vi lärde oss av händelserna i Ådalen 1931 när armén öppnade eld mot fredliga demonstranter har glömts. Nu är det inte bara politiskt fritt fram för regimen i Sverige att beordra armén att öppna eld mot svenska folket, det blir också praktiskt enkelt. Legosoldater frågar inte efter vem som står framför mynningen, de skjuter bort alla som den betalande regimen vill ha bortskjutna.

Från och med i morgon är Sveriges militära makt (sådan den ser ut) inte längre till svenskarnas försvar. Från och med i morgon är Sveriges militära makt enbart ägnad att försvara den sittande regimen. Från och med i morgon är alla militärens anställda att betrakta som legosoldater i klass med råskinnen i Blackwater. Om vi återstående svenskar vill ha ett försvar får vi skapa ett eget; en egen underjordisk väpnad milis skapad av folket till folkets försvar.

Varken alliansregimen eller de rödgröna kommer att försvara vår frihet. Vi måste göra det själva. Köp ammunition och konserver nu. I morgon kan det vara förbjudet.

Annonser
%d bloggare gillar detta: