Red.

Kärlekens och fredens totalitära ideologi.

In demokrati, islamisering, ritualslakt, valet 2010 on 4 juli, 2010 at 20:14

Islam är inte enbart en religion. I alla fall inte enligt den innebörd vi är vana vid att lägga in i ordet religion. Däremot har islam och dess apologeter under många år haft stor nytta av att kunna dölja sin politiska agenda bakom religionens täckmantel.

Nödtorftigt dold bakom en slöja av andlighet är den islamiska kärnan otvivelaktigt en aggressiv och totalitär politisk ideologi. Det yttersta målet för islam är att återetablera det mytomspunna Kalifatet, islams guldålder. Detta betyder i klartext att islam ska erövra världen och omvända eller undertrycka oss som inte redan är muslimer. Islam är utan tvekan det största hotet mot världens frihet, demokrati och mänskliga rättigheter sedan nazismen besegrades och marxismen kollapsade av sin egen inbyggda ruttenhet. Islam visar också vid närmare betraktande upp stora likheter med nazismen. Personkult, aggressiv expansionism, förakt för oliktänkande, antisemitism och terror som politiskt medel är bara några av dem. Det är heller förmodligen ingen slump att Adolf Hitlers ”Mein Kampf” är en storsäljare på arabiska. Eller att tusentals muslimer stred för Hitler under WWII som frivilliga i Waffen-SS.

En ensam man med ambitioner.
Precis som nazismen startades islam av en ensam man med härskarambitioner, ett brinnande hat och ett magnifikt storhetsvansinne. Båda upplevde att de utsatts för orättvisor och ville hämnas på en oförstående omgivning som vägrade erkänna deras storhet. Båda hade ett särskilt ont öga till judarna. Båda hade en nästan overklig förmåga att dupera sin omgivning.

Sexuell predator.
Till skillnad från Hitler, som enligt senare forskning tycks ha varit i det närmaste asexuell, drevs Muhammed många gånger av sina starka sexuella drifter. Han greps bland annat av åtrå till en sexårig flicka, krävde att få henne och fullbordade äktenskapet (som det så eufemistiskt heter) när flickan var 9 år gammal. Då var Muhammed 55. Idag skulle det kallas våldtäkt mot barn.

Muhammed den perfekta människan.
Eftersom en av islams grundläggande dogmer är att man betraktar Muhammed som den perfekta människan och strävar efter att efterlikna honom i allt, så är övergrepp på barn fortfarande ett högst verkligt inslag inom islam.

Lägliga visioner.
Koranen, muslimernas heliga skrift, anses ha uppenbarats för Muhammed av allah under en serie nattliga närkontakter över en period av flera år. Kritisk analys har dock visat att Muhammeds visioner ofta inföll så lägligt att de löste många av de problem som han hade att brottas med som klanledare och krigsherre. Delar av koranen är också motstridiga och återspeglar hur Mohammed kan ha använt sina visioner för att forma sin nyuppfunna religion efter sina tillfälliga nycker eller när han behövde ändra ståndpunkt i något ärende.

Medeltida villfarelser.
Det är djupt tragiskt att detta fortfarande tillåts prägla varje aspekt av över en miljard människors liv och påverkar ännu fler. För islam är genuint totalitär. Det finns regler för allt. Från hur man ska förhålla sig till demokrati till vilken fot man ska stiga in med först när man går på toaletten. Värst lider de stackars kvinnor som haft oturen att födas i ett muslimskt land. De kan enligt sharia förnekas sina mänskliga rättigheter, de kan pryglas offentligt och stenas till döds om de skulle råka ha blivit våldtagna. Att en kvinna har blivit våldtagen innebär nämligen enligt sharia-lagens rättsföreställning att hon haft ”sex utanför äktenskapet”, vilket är belagt med dödsstraff. Få muslimska kvinnor vågar anmäla sådana brott med tanke på att det för det ofta är offren som blir bestraffade. För muslimska pojkar och män är alltså våldtäkt, som på papperet medför hårda straff, i praktiken befriat från sanktion. Tillsammans med ofta bristande impulskontroll och berättigat dålig självkänsla kan detta vara en stor del av förklaringen till att sådana övergrepp så ofta kan knytas till män från muslimska länder.

Nyttiga idioter stöder islam.
Även i Sverige flyttar islam dagligen fram sina positioner påhejad av yttersta vänstern och inte minst sina återfunna vänner bland nynazisterna. Det var inte länge sedan den ökände islamisten Muhammed Omar gjorde gemensam sak med mullorna i Iran, antisemiten Ahmed Rahmi och en bunt svenska nynazister i bildandet av ett muslimskt politiskt parti i Sverige. Räkna med att få höra mer av det partiet inför valet 2014.

Islamiseringen går vidare.
Islamiseringen tar ständigt nya kliv framåt. Kraven på att muslimer ska få särskilda förmåner blir ständigt fler och mer högljudda. Vi tillåter att muslimska flickor i Sverige segregeras i skolan och ibland mördas för att ha ”vanhedrat familjen”. Vi ser mellan fingrarna med att de tvingas till äktenskap med nära släktingar, vilket inte sällan resulterar i skador på barnen. Särskolorna i Malmö med omnejd har till exempel haft en kraftig ökning av dylika drabbade barn inom vissa elevgrupper de senaste åren

Krav på ritualslakt.
Muslimska krav på ritualslakt av djur möts med förståelse av svenska regeringar. Muslimska män har rapporterats agera moralpolis i invandrarförorter och trakasserar kvinnor som inte bär huckle. Hat mot, och mord på, homosexuella är en rättskaffens gärning i muslimsk ideologi. Muslimer tillåts bära heltäckande maskering som gör att de inte kan identifieras.

Islam kan inte integreras.
Islam kan omöjligen anpassas till ett fritt demokratiskt samhälle. Islams inställning till yttrandefrihet, demokrati, mänskliga rättigheter och likhet inför lagen är diametralt motsatt den inställning som hjälpt oss skapa och vidmakthålla en civiliserad ordning i vårt land. Anpassning till islam betyder en återgång till den mörka medeltiden, om inte materiellt, så moraliskt och etiskt. Islams inflytande måste pressas tillbaka om vill ha någon framtid.

Den 19 september 2010 går Sverige till val.
Det kan mycket väl vara det sista valet utan ett islamiskt parti.
Säg nej nu.

  1. Se Wafa Sultans video upplags på Politisk Inkorrekt häromdagen, där hon säger sig bli så trött på folk i västvärlden som i politiskt korrekt anda försöker dela upp islam mellan vanliga muslimer och islamister. Det är helt fel, enligt henne. Det är izlam, som är felet, som är ondskan. Inga bortförklaringar duger.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: