Red.

Könsstympning som hädelse – och möjlig orsak till våldtäktsepidemin.

In hädelse, islam, religion on 9 augusti, 2010 at 16:31

Läser ett inlägg om könsstympning av barn (det som pk-maffian kallar omskärelse) på en blogg jag brukar följa. De vanliga argumenten för dessa ingrepp refereras, och bloggen ger självklara argument mot. Men jag tycker båda sidor har missat en viktig sak.

Inom islam, som är de som tillämpar könsstympning både på pojkar och flickor, menar man tydligen att ingreppet måste göras för att barnen är ”orena” vid födseln. Det förvånar mig att ingen har reflekterat över att en sådan inställning torde innebära en ganska grov hädelse. Inom islam anser man ju som bekant att Allahs verk är oklanderligt och inte kan förbättras; man är till exempel emot tatueringar just av den anledningen. Man anser ju också att koranens texter är Allahs rena och obefläckade ord ner till minsta skiljetecken och inte får ifrågasättas eller förändras. Koranen ska helst inte heller översättas, utan läsas på samma arabiska som den är skriven.

Att skära bort delar av små barns kroppar med motiveringen att dessa är ”orena” borde rimligtvis betyda att den som utför ingreppet gör sig skyldig till hädelse mot Allah i och med att man sätter sig själv till doms över Allahs perfekta skapelse. Samma sak torde gälla de föräldrar som propsar på att ingreppen ska göras. Här vore en världsomspännande dödsfatwa på sin plats. Efter det vore det troligen slut med i alla fall muslimsk könsstympning.

Källa och inspiration:
Canute Ocean

PS. Det framkommer i texten i förbifarten också en annan aspekt på könsstympning som jag inte reflekterat över tidigare. Det antyds att en av anledningarna till manlig könsstympning är att ingreppet hindrar eller i alla fall motverkar manlig masturbering; vanlig hederlig runkning, alltså. Att skära bort förhuden på penis skulle göra männen mer benägna att betäcka sina kvinnor än att tillfredsställa sig själva när lusten faller på. Att flickebarnen får clitoris bortskuren skulle vid närmare eftertanke kunna motiveras på samma sätt. Utan egen erfarenhet skulle jag gissa att avsaknad av clitoris torde göra det svårare för dem att tillfredsställa sig själva och därmed göra dem mer villiga att göra männen till viljes. DS.

PPS. Ytterligare en tanke mot bakgrund av att Sverige nu ligger på andra plats i världen i våldtäkter. Det faktum att män från muslimska kulturer uppenbarligen, på grund av den könsstympning de genomgått saknar möjlighet att ruska tupp på ett tillfredsställande vis och därmed lätta på trycket, skulle kunna vara en delförklaring till att de är överrepresenterade som våldtäktsmän (se statistik från polisen i Oslo). En annan delförklaring är förstås också att kuffar-kvinnor (alltså din och min fru och våra döttrar) per muslimsk definition är horor och därmed lovligt byte. En tredje delförklaring kan vara att våldtäkt i muslimska kulturer praktiskt taget är befriat från straff, åtminstone vad gäller männen. De våldtagna kvinnorna, däremot, blir inte sällan dömda till hårda straff för att ha haft ”sex utanför äktenskapet”; en upprörande perversitet i sig. Straffet? Inte sällan stening till döds. DS.

  1. Du skriver: ”En tredje delförklaring kan vara att våldtäkt i muslimska kulturer praktiskt taget är befriat från straff, åtminstone vad gäller männen.” I det här landet är det ju även helt straffbefriat om du dödar någon. Iallafall om personen härstammar från ett muslimskt land.

    Så när dessa begår våldtäkt får de nog skadestånd istället för straff, bara för att kvinnan gjorde motstånd…. ”bara för att de blev kränkta av deras motvilja som givetvis berodde på deras ursprung” …. tror du inte det??

  2. För det första antar jag att du menar i de fall gärningsmannen härstammar från ett muslimskt land. Och ja, jag anser att straffen för mord och grov misshandel i vårt land är rent löjliga. Oavsett om GM är muslim eller inte. Som senast där irakiern som mördade flickan i (tror jag) Västerås klarade sig undan med 3 månaders ungdomsvård och dessutom fick PUT. Med tanke på Mena-folkets allmänna brutalitetsnivå framstår sharia-lagens drakoniska straff i ett förklarat ljus. Det är kanske enda sättet att hålla dessa primitiva folkslag i schack. Beträffande våldtäkterna har du en tanke som kanske inte ligger så långt från hur det kan bli i framtiden. Om vi tillåter islam att fortsätta påverka vår civilisation, förstås. Men vi har ju alltid valet att kämpa emot.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: