Red.

Bodström och drogtestet.

In okategoriserad on 24 augusti, 2010 at 18:08

Jag påstår inte att Thomas Bodström använder droger. Men det är svårt att inte misstänka att han har någonting att dölja. Och att detta skulle ha avslöjats av det föreslagna drogtestet.


Thomas Bodström kommer med största sannolikhet att bli justitieminister vid en rödgrön valseger, vilket är en katastrof i sig. Till och med värre än Beatrice Ask. Men att ha en justitieminister som kan misstänkas för att syssla med någon form av droger är till och med värre.

Bodström var till en början villig att gå med på ett drogtest, men ändrade sig snabbt strax efter det att han fått veta vilka droger testet skulle kunna påvisa. Det var amfetamin, hasch, opiater och bensodiazepiner. Kokain kunde uppenbarligen inte testas med den använda metoden.

Vad nu Bodström än framför som skäl att vägra är det allvarligt att han, som ivrigt förespråkat drogtester, vägrar att själv utsätta sig för en sådan. Det ger, möjligen alldeles i onödan, ett intryck av att Bodström har något i drogväg att dölja.

Här kan du se hur han snabbt ändrar sig när han får veta vilka droger som testet kan avslöja.
http://tv.expressen.se/nyheter/inrikes/1.2106982/har-flyr-bodstrom-fran-drogtestet

PS. Nuvarande justitieministern Beatrice Ask genomförde efter vad som rapporterats ett likadant drogtest. Vad som framkom av testet har vad jag vet dock inte publicerats. DS.

Annonser
%d bloggare gillar detta: