Red.

Islamiseringen av Sverige ska fortgå till varje pris.

In asylpolitik, demokrati, invandring, islamisering, valet 2010 on 27 september, 2010 at 19:48

Hörde just Miljöpartiets Peter Eriksson förklara att Miljöpartiet vill stödja regeringen Reinfeldt i invandringsfrågor. Anledningen ska enligt Eriksson vara att man vill förhindra att Sverigedemokraterna får något inflytande i en av sina profilfrågor.

Att Miljöpartiet hörde till gruppen invandringsförespråkare var ingen direkt överraskning. Man har tidigare krävt amnesti för illegala migranter, propagerat för gratis sjukvård (dock inte för svenskar) och en hel del andra tokerier. Att man nu bestämmer sig för att göra gemensam sak med tidigare huvudfienden Moderaterna och de små stödpartierna i alliansen visar med all önskvärd tydlighet hur högt sjuklövern prioriterar förstörelsen av den svenska nationen.

Att genomföra islamiseringen av Sverige är av någon anledning en hjärtefråga för sjuklövern. Det visste vi redan förut, utan att veta varför så är fallet. Detta är dock första tillfället vi kan se hur tidigare fiender går samman för att sopa undan varje chans att bromsa Sveriges förvandling från demokrati till muslimsk teokrati. Om nuvarande trend i befolkningsutvecklingen håller i sig har vi en muslimsk majoritet i befolkningen 0m 40 år, runt 2050. Då, om inte förr, är det slut med demokrati, mänskliga rättigheter, jämställdhet mellan könen och likhet inför lagen. Moderaterna har dessutom redan utsett den somaliske muslimen Abderizak Waberi till riksdagsman, vilket med tanke på Waberis inställning till jämlikhet, demokrati och mänskliga rättigheter inte kan vara mer provocerande.

På vägen till det muslimska Sverige kan vi räkna med att uppnå världsrekordet i våldtäkter (vi har ju faktiskt bara EU-rekordet och en andraplats i världen ännu så länge), se en kraftig ökning i antalet brutala brott mot gamla, personrån, misshandelsfall, knivskärningar, hedersmord, attacker på homosexuella och annat otrevligt som tillhör vissa gruppers favoritsporter.

Om detta går igenom, vilket är sannolikt eftersom Reinfeldt lär gripa efter detta halmstrå med en drunknandes iver, är det dags att återuppliva planerna på en flytt till en bättre plats där islamiseringen inte gått så långt eller så snabbt som i Sverige. Dessutom lär Miljöpartiets pris för stödet med islamiseringen inte bli trevligt för oss som tvingas betala notan.

Valrörelsen 2014 tycks börja tidigare än beräknat.

Annonser
%d bloggare gillar detta: