Red.

Rättsväsendet kapitulerar för hotfull zigenarklan.

In asylpolitik, demokrati, invandring, kriminalitet, lag & rätt on 28 september, 2010 at 13:29

Det mångkulturella experimentet skördar ständigt nya offer. Den här gången är det allvarligare än på länge. Den här gången har en våldsam och hotfull kriminell zigenarklan lyckats hindra eller stoppa rättvisan från att döma tio av deras fränder i ett av årtiondets vidrigaste brott. Polisen är handfallen och chanslös, som vanligt.

Det är rådman Monica Nebelius i Malmö som tvingats lämna sitt uppdrag efter att utsatts för hot mot sig och sin familj, med största sannolikhet från medlemmar av samma klan som de åtalade tio. Nebelius fick besked av polisen att man inte kunde skydda vare sig henne eller hennes familj, så beslutet att hoppa av rättegången är inte svårt att förstå. Vem vill ha sina barn lemlästade?

Brottet inför rätten är det omtalade fallet där tio utländska zigenare våldtog och under en tid hyrde ut en 14-årig svensk flicka som sexslav till oräkneliga män i invandrarstadsdelen Rosengård i Malmö. Flickan är dessutom mentalt handikappad och beskrivs som att ligga på en nioårings intellektuella nivå. De män och pojkar, inget annat än rovdjur i människohamn, som utnyttjat ett barn på ett sådant sätt förtjänar att få lagens strängaste straff. Minst.

Men trots grymheten i det brott som skulle behandlas inför rätten, så är det brott som rättsväsendet gjort sig medskyldiga till än värre. Domstol och polis har villigt låtit sig hotas av en zigenarklan till att sabotera rättsväsendet och sätta själva rätten på undantag. Att skydda rådmannen och rättegången torde ha varit enkelt; vi har ju trots allt en insatsstyrka som ska kunna hantera sådana saker. Att störa en rättegång är inte tillåtet och zigenarna kunde ha gripits och själva ställts inför rätta. Att hota en domare är heller inte tillåtet, och det skulle nog inte ha varit svårt att hitta de skyldiga. De ingår ju i samma klan.

Nu har de våldsamma zigenarna vunnit, oavsett vilket utslag ersättarna i rätten kommer fram till. Jag skulle tro att det blir några frikännanden och kanske några milda domar. Eventuella straff lär hamna i nederkant på skalan; samhällstjänst, ungdomsvård, villkorligt, etc. För även de nya medlemmarna i rätten har ju familjer och barn och ingen av dem lär heller kunna skyddas av samhället.

Det nya Sverige är ett land där den som skriker högst och är mest villig att ta till våld vinner.
När ska samhället vakna upp och säga ifrån?

Annonser
%d bloggare gillar detta: