Red.

Muslimsk skola – så går det till.

In invandring, islam, lag & rätt on 3 oktober, 2010 at 10:22

Hittade ett klipp från vad som tycks vara en muslimsk skola (ledtråd: huvuddukarna på flickorna och läraren) där någon filmat under lektion och rast på gården. Om det är en friskola eller en vanlig statlig kan jag inte avgöra, men av lokalen att döma befinner den sig i mellanöstern någonstans, kanske på Västbanken eller Gaza. För övrigt ger filmklippet en inblick i var de muslimska friskolorna hämtar sin pedagogiska grund och sin inspiration till undervisningen.

Annonser
  1. Jag tycker det är förkastligt med barnaga i skolan tro mig, men det är nästan lika illa att du publicerar något sådant här med så vag källhänvisning. Detta kan lika gärna vara inspelat i England med avsikt att sprida anti-muslimska åsikter. Det är svårt att ta dina avsikter seriöst när du först påpekar att du inte vet vart det är filmat, om det ens är en muslimsk skola eller om det är en friskola eller en statlig skola, för att i din avslutande kommentar ogenerat hävda att detta är en värdegrund muslimska friskolor står på. Vad har du för fog för den slutsatsen?

  2. Islam är den absolut mest destruktiva ideologi världen någonsin skådat. Till och med Adolf Hitler beundrade islam för dess målmedvetna aggressivitet, (dokumenterat i ”Hitlers bordssamtal”) och hade långtgående planer på att efter WWII tillsammans med dåvarande stormuftin av Jerusalem Hajj Amin Al-Husseini slutligt utplåna de sista resterna av det judiska folket i koncentrationsläger i det då erövrade brittiska protektoratet Palestina. SS-chefen Himmler uttryckte beundran över de på Balkan rekryterade muslimska SS-truppernas beredvillighet att döda och gå i döden enbart på löften om en plats i paradiset. Islam är också bland alla totalitära ideologier världen haft oturen att uppleva oöverträffad i sin grymhet både gentemot sina motståndare och sina egna anhängare, i synnerhet kvinnor. Islam ger inget utrymme för misskund gentemot de som avviker från den ”rätta läran” och grymma medeltida kroppsstraff är legio för snart sagt alla överträdelser, stora som små. Att en muslimsk skola tillgriper kroppsbestraffning som vedergällning för elevernas överträdelser är inte ägnat att förvåna. Videon i fråga ger ingen anledning att anta att den inte är genuin, men närhelst någon kan påvisa att den är en förfalskning ska jag vara den förste att erkänna att jag blivit lurad. Kanske av den världsomspännande judiska konspirationen för att förtrycka det arabiska folket och frånta det dess rättmätiga ärofulla plats i världens historia.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: