Red.

Är polisen i Malmö så uppenbart förståndshandikappade?

In kriminalitet on 22 oktober, 2010 at 19:30

Detta är jävligt spontant…

Jag hörde precis en talesman för polisen i Malmö säga i tv att de med utgångspunkt från de avlossade kulorna i den senaste raden av skottlossningar kan sluta sig till att det är samma gärningsman i alla fallen.

Detta är ett högst förvånande uttalande från polisen i Malmö.

Av det underlag man säger sig ha tror jag att man i allra lyckligaste fall kan sluta sig till att samma vapen använts vid alla skottlossningarna. Troligen (och nu återkopplar jag till palme-utredningen) kan man endast anta att ett vapen av samma kaliber har använts. Kanske av samma fabrikat, vilket är mer osannolikt, men inte omöjligt.

Att dra slutsatsen att samma gärningsman (eller kvinna) avlossat samtliga skott är rent löjligt såvida man inte har tillgång till vapnet, fingeravtryck från vapnet, krutrester från den misstänktes kläder och helst också ett erkännande från personen i fråga. Vilket man inte har.

Polisen i Malmö bevisar allt mer den kringflytande skrönan om poliser, väktare och deras utbildning. Nämligen följande:

Förr sa man att ”väktare är folk som inte kom in på polisutbildningen”.
Nu säger man att ”poliser är folk som inte kom in på väktarutbildningen”.

Det ligger uppenbarligen något i detta.
Stackars oss svenska folk.

Annonser
  1. Precis samma tankar … När man vet att vapnen flödar i Malmö och att det är hur lätt som helst skaffa fram dem – kan man inte tänka sig att flera kommer från samma håll och produktion? Flödet stoppas ju ingenstans på vägen … Det är snart lättare att få tag på en pistol än en bättre begagnad cykel! I alla fall lättare än hitta en hyreslägenhet.

    Och en sak som polisen inte tänker på är svartsjuka och sådana dramer – i en del fall. För vissa grupperingar är svartsjuka och avundsjuka särskilt framträdande. Tror du inte att …

    Och tänker sig inte polisen att vissa skjutningar kan vara rökridåer för att förvilla inför det som komma skall? En tanke …

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: