Red.

Idag gratulerar vi Oklahoma.

In demokrati, islamisering, lag & rätt on 4 november, 2010 at 10:23

Efter den nyligen hållna amerikanska mittperiodsvalet har delstaten Oklahoma framträtt som ett lysande exempel för oss alla. Oklahoma är en fyrbåk för demokrati och mänskliga rättigheter. Idag gratulerar vi Oklahoma till folkomröstningens beslut att förbjuda sharia.

Oklahomas flagga – frihetens symbol.

Oklahoma blev den första och hittills enda stat, eller land för den delen, som officiellt gjort det olagligt för domare att ta någon som helst hänsyn till sharia i sina domslut. Oklahoma har nästan inga muslimer och det har aldrig så vitt källorna kunnat visa förekommit att sharia har figurerat i någon dom i dalstaten, men man ser beslutet som förebyggande. Det är första gången någon amerikansk delstat tar ett sådant, beslut, men flera andra delstater uppges följa utvecklingen och kan kanske tänkas följa efter. Oklahomas beslut borde vara en inspiration för oss alla, och ett exempel att följa. Det är hög tid att den civiliserade delen av världen börjar kämpa emot islam och sharia.

Från muslimska kretsar har det naturligtvis hörts protester och hot om att dra beslutet inför domstol. Något annat vore förvånande.

Källa
Politiskt Inkorrekt

Annonser
%d bloggare gillar detta: