Red.

Helle Klein: Motstånd mot islam är fascism.

In media, medlöpare on 21 november, 2010 at 21:05

”Kriget mot terror leder till fascism”, skriver Helle Klein på Aftonbladets ledarsida idag. Hennes tes är i koncentrat att kritik och ingrepp mot islam och muslimska terrorister är liktydigt med eller åtminstone en inkörsport till fascism. Hit räknar hon lagar mot burka, minaretförbud och inte minst den svenska polisens ingripande mot en grupp palestinier misstänkta för att planerat att spränga köpcentret Östra Nordstan i centrala Göteborg för en tid sedan.

Helle Klein.

Så, bästa Helle Klein, eftersom det är fascistiskt att försvara sig mot terror är det väl lugnast om vi kapitulerar direkt och böjer ryggen för kalifat och sharia redan på måndag. På det viset låter vi ju de muslimska terroristerna vinna och då blir det ju också bekvämare för dem att terrorisera oss i fortsättningen. Konsekvenserna av detta lär bli värre för fröken Klein än för bloggaren. Jag kan till nöds fejka underkastelse för muhammedanerna medan vi bygger upp motståndsrörelsen, medan fröken Klein svårligen kan dölja sitt ursprung. Som jude, kvinna och högljudd medieperson lär Klein inte kunna undvika att väcka de nya herrarnas uppmärksamhet och vrede. (Jag vet att fröken Klein läst in en teologie kandidat-examen och därefter blivit vigd till präst i Svenska Kyrkan, men även om hon förkastat judendomen för kristendomen så kan hon aldrig ändra sin etnictet.)

Att islam idag är det största enskilda hotet mot vår civilisation är för bloggaren ställt utom allt tvivel. Lika tveklöst är att medlöpare som Klein och hennes gelikar i politik och media kommer på en välförtjänt andraplats.
Annonser
%d bloggare gillar detta: