Red.

Hotellen du inte vill bo på.

In dhimmifiering, Internationellt, islamisering, medlöpare, parallellkultur, religion on 2 december, 2010 at 00:07

Det finns gott om resesajter på nätet. Många av dem samlar recensioner på hotell och resmål och ger tips om ställen där du kan ha en trevlig semester. Så finns det motsatsen. Idag kan vi presentera en resesajt du kan använda för att välja bort hotell du inte vill bo på.

Dagens fynd heter Halal Trip och listar hotell som är anpassade för, eller är speciellt tillmötesgående inför, muslimska resenärer. Exakt vad som krävs för att ett hotell ska anses muslimvänligt framgår inte men man påstår att man idag har listat 1031 muslimvänliga hotell världen över.

De flesta av dessa ligger av naturliga skäl i arabvärlden, med Sharjah, Riyadh, Jeddah, Dubai, Medina, Kuwait City, Mekka, Tripolis och Kuala Lumpur i täten. Ett finns i Sverige, nämligen Rica Hotel Stockholm på Slöjdgatan 7 i Stockholm. Varför det hamnat på listan är oklart eftersom hotellet inte fått några lysande recensioner och varken har bönerum, halal-mat eller separat pool för kvinnor. Däremot får hotellet plus i kanten för att man inte serverar alkohol.

För oss som ogärna uppmuntrar islamiseringen av Sverige är numera Rica Hotel Stockholm, samt förstås alla andra Rica-hotell i världen ”out of bounds”. Det finns massor av trevliga hotell hotell därute, så det är ingen förlust att välja bort dem som självmant valt att inta dhimmi-status. Kolla gärna innan du bokar nästa gång.

Halal Trip
Rica Hotels

Annonser
%d bloggare gillar detta: