Red.

Pat Condell om Sverige.

In demokrati, islamisering, lag & rätt, medlöpare, politiker, sanning och lögn on 4 december, 2010 at 10:29

Hur kan det komma sig att det inte finns någon svensk Pat Condell?
Är det för att vi inte har den sortens yttrandefrihet?
Eller för att vi inte har den sortens kurage?
Är det för att en svensk som har icke politiskt korrekta synpunkter osviktigt kommer att hängas ut som rasist och främlingsfientlig och förlora sitt arbete och sin försörjning?

Vi behöver starta en motståndsrörelse.

Annonser
  1. Vi har redan en motståndsrörelse, det är vi som skriver på nätet. Visserligen är den virtuell, men det är med ord man vinner krig i västerlandet idag (terrorismen till trots).

  2. Jo, du har rätt, men jag skulle ändå önska att vi hade en svensk Pat Condell. Han har ju uppenbarligen fångat både din och min uppmärksamhet. Problemet, som jag ser det, är att en sådan person inte skulle tillåtas existera i Sverige. För att göra detta i Sverige måste man vare ekonomiskt oberoende och helt okänslig för kritik. Så rika är bara några få. Så stark är ingen av dem. De som blivit så rika är i regel artister, sportfolk och affärsmän som under hela sin karriär knarkat på omgivningens gillande och ingen av dem vill nu framstå som icke politiskt korrekta och få skit från sina gelikar. Det finns ju i vårt land tyvärr alltid poäng att tjäna på att täppa till truten på en uppstudsig person. Eller också så tycker alla verkligen att parallellkulturen är toppen och Sverige förtjänar att gå under.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: