Red.

Har inbördeskriget börjat?

In demokrati, försvar, islamisering, lag & rätt on 12 december, 2010 at 01:53

Sveriges första självmordbombare har enligt samstämmiga rapporter utlöst en sprängladdning i centrala Stockholm. Det var uppenbarligen bara den självutnämnde martyrens bristande pyrotekniska kunskaper och allmänna klantighet som räddade några tiotals (eller hundratals) julhandlande från utplåning i en storm av sprängmedel och spik.

Det är inte klart huruvida bombmannen var muslim eller inte, men eftersom antalet självmordsbombare från andra religioner/ideologier (utom på Sri Lanka) är tämligen obefintligt, så garderar jag tills vidare med det inte helt ogrundade antagandet att martyrkandidaten var en av de många muslimer vi erbjudit skydd och försörjning. Enligt uppgifter var den bil som sprängdes strax intill registrerad på en man med ett namn som leder tankarna åt ett visst etniskt håll, men om bilägaren från Tranås är densamma som den misslyckade bombmannen är i alla fall i skrivande stund oklart.

Annonser
  1. Det har väl aldrig blivit något större av allt som Svenskar fått utstå under många år nu pga en urblåst invandringspolitik, vi ska ju anpassa oss och vara så förstående och överseende. Inte
    reflektera och starkt enade fördöma att poliser, brandmän, ambulansmän dagligen över hela Sverige blir bombarderade av invandrarungar i storstädernas brinnande periferiområden där 90% är muslimer som uppenbart inte kan eller vill foga sig efter våra enkla regler, nämnda yrkesgrupper som alltid värnats av medelsvensson behandlas som om de var Israels arme. Detta är bara ett av alla problem som de 25 senaste årens invandring för med sig. De problem som Sverige har sedan ca1990 fanns inte på 50-60-70talet, men invandrarna var av ett annat slag då. Ungrare, finnar, italienare, jugoslaver, sydamerikaner, osv osv alla var tacksamma och välkomna att få bo här i vårt land och anpassade sig helt till vår kultur och lärde sig snabbt Svenska, det gäller även de muslimer som kom på den tiden, då fanns inga av dagens problem och det var inget jävla snack om att vi skulle anpassa oss efter deras kultur, det behövdes inte för de som kom då delade vår vardag och i de flesta fall vår religion och värderingar. Islam är en religion som överhuvud taget inte tycks fungerar någonstans, inte ens i Islamska länder, där slår den ena diktatorn efter den andre ihjäl folk med Koranen och de som inte stryker med och vill överleva måste fly hit, och väl här så blir det en frontalkrock, och det beror inte på oss för vi är i grunden precis likadana nu som för 40-50 år sedan. Lika barn leka bäst, men är ”barnen” så olika som dom är nu så blir det så här. Jag drar inte alla över en kant, men detta och alla tusentals andra inlägg i detta ämne är en produkt av ett problem som ingen ens kunde drömma om förr.

  2. Det kan ha at göra med att de muslimer som kommer nuförtiden har inspirerats mer av Muslimska Brödraskapets idéer. Hassan Banna, som grundade MB, och Sayyed Kutb, som skrev islamismens ”evangelium”, har ju tillsammans gjort mer för att skapa dagens problem än några andra.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: