Red.

Muslimska organisationer efter terrorbomberna: Tyck synd om oss.

In bombattentat, Drottninggatan, invandring, islamisering, kriminalitet on 12 december, 2010 at 22:03

De visar upp en exempellös fräckhet som gör mig häpen. Och det faktum att de inte blir motsagda av låtsasjournalisterna gör mig fullständigt rasande. Efter terrorbomberna på Drottninggatan har nu en rad muslimska organisationer gått ut och meddelat att de är oroliga för att detta senaste försök till massmord ska leda till ökad ”islamofobi”.

Terrorbombaren var av allt att döma en irakisk muslim som radikaliserats så till den grad att han ville döda sig själv och ta med sig några hundra oskyldiga svenska julshoppare i döden. Och det enda Leif Abd-al-haqq Karlsson och Helena Benaouda oroar sig för är om saken kan leda till att svenska folket blir skeptiska till islam.

Det är väl inte förvånande om detta attentat späder på min och andras avsky för islam. Och det handlar inte om ”fobi”. Det handlar om verklig fara. Det handlar om att muslimer gång efter annan aktivt anstränger sig för att spränga mig och mina närmaste till blodiga trasor. Eller skära halsen av oss. Eller spränga flygplan vi åker i. Detta agerande från muslimer kan ha den effekten på oss tilltänkta offer.

Det hade varit klädsamt om de muslimska potentaterna under åtminstone en kort sekund hade skänkt en tanke till de hundratals julshopparna som var märkta att utplånas. Men det var väl för mycket att hoppas på.

Länk
Dagens Industri

Uppdatering
Leif Abd-al-haqq Karlsson går idag ut i Dagens Nyheter och tycker synd om sig själv och sina muslimska åsiktsfränder. Apropå bombattentaten på Drottninggatan i lördags, där en irakisk muslim försökte ta livet av så många svenska julshoppare som möjligt, gör konvertiten Leif Karlsson följande häpnadsväckande uttalande:

”Dem det skadar allra mest är oss muslimer.”

Nej, Leif, där har du fel. De sådana här terrordåd skadar allra mest är de som blir söndertrasade av flygande spik eller får armar och ben avslitna av tryckvågen. De, Leif, är de verkliga offren. Inte du, inte bombmannens familj och inte hans jihadkompisar. Om du någon gång kunde förmå dig till att ta avstånd från islamisk terror och avstå från att spela ut offerkortet så fort någon muslim begått ett illdåd så skulle jag kanske så småningom kunna få lite respekt för dig. Om svenska folket blir vaksamma inför muslimer efter detta så är det faktiskt välförtjänt.

Länk
Dagens Nyheter

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: