Red.

Ystad har särskilda badtider för muslimska kvinnor.

In diskriminering, islamisering on 16 december, 2010 at 10:15

Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson fick mängder av hård kritik efter sin debattartikel i Aftonbladet i oktober 2009. Bland annat ansåg man att Åkessons påstående att Sverige gradvis islamiseras genom kontinuerliga eftergifter för den muslimska gruppen var falska och helt tagna ur luften. Men Åkesson hade rätt.

Det senaste beviset för att Sverige gradvis islamiseras, och Åkesson alltså hade rätt, läser vi idag i nätupplagan av Ystads Allehanda, en tidning som ingår i samma koncern som Sydsvenska Dagbladet. YA rapporterar idag att de muslimska kvinnorna i staden har en egen badtid i det lokala badhuset. En tid då män inte är välkomna.

Den största överraskningen med artikeln är inte att de muslimska kvinnorna som väntat är nöjda med att ha badhuset för sig själva, utan att detta har pågått i hela två år. Borde inte kommunen redovisa när man reserverar kommuninnevånarnas gemensamma resurser speciellt för vissa utvalda grupper? Tänk tanken att man tvärtom hade reserverat en exklusiv badtid för vita medelålders män, och att kvinnor inte hade varit välkomna. Vilken storm hade det inte blivit.

Ystad står i begrepp att bygga ett nytt badhus, och i det nya badhuset vill nu de muslimska kvinnorna att man ska inrätta en permanent avdelning bara för dem. Det skulle inte förvåna mig om Ystads kommun gick med på det också. Islamiseringen går vidare.

Ystads Allehanda

Annonser
  1. Undra om de är lika villiga att ha badtider för enbart svenskar?

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: