Red.

Ullenhag och islam. På fel spår.

In invandring, islam, islamisering on 14 januari, 2011 at 14:03

Igår rapporteras integrationsminister Erik Ullenhag (FP) ha träffat ett tjugotal företrädare för vad han kallar ”det muslimska Sverige” för att diskutera ”hur regeringen ska fördjupa arbetet för att motverka diskriminering och en ökad islamofobi”. Detta är fel på så många sätt att jag inte ens har plats att ta upp alla. Men här är i alla fall de viktigaste:

1. Erik Ullenhag eller hans skötare måste ha gjort en freudiansk felskrivning. Eller ofrivilligt avslöjat Alliansens slutmål med importen av muslimer till Sverige. Det finns inget ”muslimskt Sverige”. Lyckligtvis. Vad som finns är muslimer som bor i Sverige mer eller mindre tillfälligt. Om dessa någon gång skulle tillåtas komma ens i närheten av att skapa ett ”muslimskt Sverige” kan vi säga adjö till det vi betraktar som demokrati och mänskliga rättigheter. Vi måste alla göra vårt yttersta för att säkerställa att detta aldrig händer. Trots Erik Ullenhag och resten av sjuklövern.

2. Vi har inget problem med ”islamofobi”. Ordet antyder att misstänksamhet mot islam på något sätt skulle vara abnorm eller sjuklig. I verkligheten är denna aversion mot islam både naturlig och förståelig. Den är faktiskt en grundförutsättning för bevarandet av demokrati, mänskliga rättigheter och likhet inför lagen. Det egentliga problemet, det som Erik Ullenhag nu ska försöka hjälpa imamerna sopa under mattan, är att islam är och förblir en aggressiv totalitär ideologi som uppmanar sina anhängare till att förslava eller mörda alla oss andra. Detta, Erik Ullenhag, är det problem som behöver lösas.

3. Det finns säkert åtskilliga muslimer boende i Sverige som (i alla fall för dagen) inte arbetar aktivt för att hitta vägar att mörda så många av oss svenskar som möjligt. Dessa kallas ofta felaktigt för moderata muslimer. De borde istället kallas ”lågpraktiserande” eftersom det inte finns, och inte kan finnas, någon ”moderat” islam. Bara islam. De personer som Erik Ullenhag pratar med är långt ifrån att representera dessa lågpraktiserande. Tvärtom. De som organiserar sig och startar muslimska kulturcenter, moskéer och friskolor är i verkligheten deras motsats; de är högpraktiserande fundamentalister som aktivt arbetar för att flytta fram och befästa islams positioner i Sverige. Det tragiska är att Erik Ullenhag och resten av sjuklövern i sin mångkulturella feberyra inte kan se att de blir grundlurade och ledda mot undergången av folk som, till skillnad från Erik Ullenhag och kompani, vet vad de gör.

Vad vi måste göra för att säkra vår överlevnad som folk och nation är att på alla lagliga sätt och vid alla tillfällen motverka islam och dess utbredning i Sverige.

Uppdatering:
Bloggarkollegan Cavatus har skrivit en artikel om ordet islamofobi på sin blogg. Läsning anbefalles varmt.

Annonser
  1. Har forskat lite i termen islamofobi och skrivit om det här. Ullenhag och Co är grundlurade!

    http://aktualia.wordpress.com/2011/01/13/ullenhags-historielosa-islamofobi/

  2. Bra skrivet. Jag ska uppdatera Ulllenhag-artikeln med en länk till dig.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: