Red.

Mp hjälper högeralliansen fortsätta utplåningen av det svenska folket.

In asylpolitik, invandring, islamisering, mångkultur on 3 mars, 2011 at 17:54

Idag presenterades vad man kallar en ”historisk” överenskommelse i migrationsfrågan mellan högeralliansen och Miljöpartiet. Tillsammans får Moderaterna med stödpartier och Miljöpartiet majoritet i Riksdagen för en än mer omfattande invandring än hittills och dessutom kan man lagstifta om fulla sociala förmåner för personer som vistas illegalt i landet.

Just så kallade papperslösa (folk som varken har asylskäl eller annan anledning att befinna sig i landet) kan framöver räkna med att få tillgång till gratis sjukvård, skola för barnen och möjlighet att starta företag. Detta är mer generösa förmåner än vad svenska medborgare har, oavsett om de är etniska svenskar eller invandrade. Att leva som illegal kan bli det mest förmånliga sättet att bo i Sverige i framtiden. Som illegal har du inget personnummer och slipper jagas av Skatteverket och Kronofogden. Som illegal jobbar du svart och betalar alltså ingen skatt utom moms. Som illegal kan du få gratis sjukvård. Som illegal får du gratis skola till barnen. Om illegala även ska omfattas av sjukförsäkrings- och pensionssystemen är i skrivande stund oklart, men det skulle inte förvåna.

Ännu en spik i svenska folkets kista
Högeralliansen och Miljöpartiets ”historiska” uppgörelse lär om den genomförs bli historisk även i så måtto att den markerar ytterligare en spik i svenska folkets kista. Berikningen av den svenska nationen ska fortsätta och till och med intensifieras. Vanliga svenskar som drabbas av sjukdom förnekas rätten till den sjukersättning de själva med sina avgifter har betalt för; för att kunna ta ut den sjukpenning man arbetat ihop till krävs numera en ansökan, inte som tidigare en sjukanmälan följd av ett läkarintyg. Ordens glidningar är ibland subtila, men icke desto mindre betydelsefulla. Det diskuteras höjning av pensionsåldern; svenskarna måste arbeta allt hårdare och allt längre, eftersom de måste försörja allt fler som inte har förmåga eller lust att göra rätt för sig.

Makten flyr från mångkulturen
Allt fler vanliga svenskar utsätts för mångkulturen medan högeralliansens och Miljöpartiets företrädare drar sig undan i bekvämt invandrarfria bostadsområden och förstäder. Vår bålde statsminister kommer till exempel från Täby där det visserligen förekommer utlänningar, men där de vanligaste är europeiska eller amerikanska gästforskare på Danderyds Sjukhus eller Karolinska, ambassadpersonal samt höga chefer och tjänstemän på internationella storföretag. Här finns inga av de mer vanligt förekommande afghaner, somalier eller iraker som vi andra stöter på till vardags.

Miljöpartist inte så miljövänlig
Miljöpartiets Maria Wetterstrand har till och med haft den goda smaken att flytta utomlands för att slippa riskera att bli kulturberikad i Sverige, trots att hon säkert hade haft råd med en ganska tjusig villa i exempelvis tryggt segregerade Djursholm. Wetterstrand bor nämligen i Åbo i Finland, ett land som har en i många stycken föredömligt restriktiv migrationspolitik och inte släpper in vem som helst och definitivt inte i de antal som dagligen importeras till Sverige. Att bo i Åbo och arbeta i Sverige kräver ständiga pendlingsresor, vilka företas med flyg eller båt, ett miljömässigt tveksamt arrangemang om man så får säga. Dessutom ska Wetterstrand avgå inom kort, och då kan hon flytta hem och njuta av det relativt oberikade och trygga Finland. Någon skrev att detta var hennes avskedspresent och långfinger i luften till svenska folket och dessutom ett smart sätt att locka bort asylturisterna från Finland….

Varför har vi inte råd med våra pensionärer?
Överheten i form av Reinfeldt & co talar vitt och brett om att vi i Sverige måste visa solidaritet, medmänsklighet och generositet, men när det kommer till kritan vill dessa överhetspersoner lika lite som vi andra ha sina barn i förortsskolor, bo i miljonprogramsområden utan svensk befolkning eller beblanda sig med mellanösterns befolkningsöverskott. Om det inte handlar om valturné, förstås. Överheten talar vitt och brett om att ”vi har råd”, och ”när det gäller människor kan man inte se till pengar”. När det gäller den svenska delen av befolkningen har man trots det bevisligen inte råd att låta pensionärer få ett helt ägg till frukost, flera koppar kaffe om dagen eller njuta av tryggheten att ha en anställd per en eller två boende. Då är det uppenbarligen helt i sin ordning att se till pengarna. Fast då är det ju förstås bara svenska pensionärer det gäller.

Frågan man ställer sig efter dagens stolta proklamation från överheten måste bli ”har vi råd med sådana politiker?”

Källor:
Svenska Dagbladet ”Historisk enighet”
SvD:s Göran Eriksson
Ramöverenskommelsen mellan Alliansen och Mp

Uppdatering:
Nu finns det ett möjligt svar på vem som ska betala de illegalas sjukvårdsförmåner. Det bli inte otippat du och jag och alla andra svenskar. I det här fallet alla som någon gång behöver köpa medicin, och mer exakt de av oss som är allra sjukast och som behöver mest medicin. Dit kan vi bland annat räkna våra pensionärer. Det handlar om att högeralliansen vill höja gränsen för högkostnadsskyddet, det så kallade ”frikortet” för medicin. Idag träder högkostnadsskyddet in när man handlat medicin för 1.800 kr, men nu vill man höja till 2.200. De flesta av oss kommer aldrig ens i närheten av 1.800, men alla som har åldriga föräldrar vet att den gränsen uppnås ganska snabbt.

Här har Göran Hägglund och högeralliansen hittat en i praktiken försvarslös guldkossa som de kan mjölka för att ha råd att bjuda de illegala på gratis sjukvård. Men eftersom alla som har det svårt i världen (man brukar nämna siffran 20 miljoner människor bara i vårt närområde) efter gårdagens uppgörelse fritt kan slå sig ner i Sverige som ”papperslösa” och få gratis sjukvård, lär detta inte räcka till på långa vägar. Räkna med fler skatte- och avgiftshöjningar för oss som tvingas betala kalaset. Alla som minns filmen ”Matrix”, där man i en scen kan se hur miljoner människor utnyttjas som energikällor för att driva datorer och maskiner, kan föreställa sig hur jag känner mig idag.

Glöm inte detta när du står bakom den gröna skärmen i vallokalen 2014.

Källa:
Svenska Dagbladet

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: