Red.

Namninsamling mot uppgörelsen om gratis vård för illegala.

In asylpolitik, demokrati on 5 mars, 2011 at 19:37

Så kallade papperslösa (dvs illegala som varken har asylskäl eller annan anledning att befinna sig i landet) kan framöver räkna med att få tillgång till gratis sjukvård, skola för barnen och möjlighet att starta företag. Detta enligt en överenskommelse mellan högeralliansen och Miljöpartiet.

Detta är mer generösa förmåner än vad svenska medborgare har, oavsett om de är etniska svenskar eller invandrade. Att leva som illegal kan bli det mest förmånliga sättet att bo i Sverige i framtiden. Som illegal har du inget personnummer och slipper jagas av Skatteverket och Kronofogden. Som illegal jobbar du svart och betalar alltså ingen skatt utom moms. Som illegal kan du få gratis sjukvård. Som illegal får du gratis skola till barnen. Om illegala även ska omfattas av sjukförsäkrings- och pensionssystemen är i skrivande stund oklart, men det skulle inte förvåna.

Vi som förväntas betala kalaset måste protestera mot att utnyttjas som fodervärdar på detta sätt. Ett sätt är att skriva på protestlistan efter länken. Gör det.

Skriv på här

Läs gärna vårt inlägg i ämnet från igår

Annonser
%d bloggare gillar detta: