Red.

(S) vill ha muslimsk helgdag.

In asylpolitik, demokrati, invandring, islam, islamisering, mångkultur, politiker on 2 maj, 2011 at 12:44

Om den nuvarande migrationspolitiken och befolkningsutvecklingen tillåts fortsätta kommer Sverige att förvandlas till en muslimsk republik inom 30-40 år när den muslimska delen av befolkningen har växt till majoritet. Då, om inte förr, är det definitivt kört för oss.

Jag hoppas slippa uppleva det av åldersskäl, men mina och dina barn och barnbarn lär inte ha samma tur. Ska de kunna få leva i en demokrati och åtnjuta likhet inför lagen, mänskliga rättigheter och jämställdhet mellan män och kvinnor måste vi sätta stopp för islam.

Islam i Sverige har redan blivit så starkt att regeringen utlovar lagändringar för att möjliggöra halal-slakt och byggande av moskéer (Attefall), Moderaterna har placerat åtminstone en islamist i Riksdagen (Waberi), kanske en muslim i regeringen (Sabuni) och alla partier utom SD har hjälpt till att placera runt 15-16 muslimer i Riksdagen. Redan Jens Orback på sin tid kunde inte utesluta att muslimerna kan komma att bli majoritetsbefolkning i Sverige. Att Jämtin nu vill införa muslimska helgdagar är ytterligare ett exempel på den självdhimmifiering som våra eliter håller på med.

Om vi förmår göra oss fria kommer vi att kunna se tillbaka på den muslimska närvaron i Sverige som en mörk och brutal parentes i Sveriges historia. Vi har överlevt mörka tider förut och vi kan göra det igen, men då måste vi stå starka och inte vika undan nu. Det måste vara vår generations främsta uppgift att organisera det folkliga demokratiska motståndet mot islam och islamiseringen. Om vi inte lyckas har våra kommande generationer inget annat att se fram emot än ett liv i slaveri.

Mer om Stefan Attefall
Attefall igen
Mer om Waberi
Nyamko Sabuni
Jens Orback intervjuad
Carin Jämtins utspel
Ett muslimskt parti i Sverige?

%d bloggare gillar detta: