Red.

Inte en dag för tidigt (om det hänt på riktigt).

In Internationellt, islam on 3 maj, 2011 at 11:14

Vem blir näste man till rakning?

Och redan har Miljöpartiet och Vänsterpartiet (kommunisterna) protesterat. Varför är jag inte förvånad?
Läs mer i New York Times‘ utförliga rapport om spaningen, jakten och insatsen.

Edit: I ljuset av de senaste dagarnas utveckling kanske jag var lite för snabb med ovanstående. När man berättar att bin Ladens kropp dumpats till havs (jag vet att man säger att kroppen begravdes med alla tillbörliga muslimska ritualer, men ändå) och att man vägrar att presentera något bevis för att han verkligen fanns i det aktuella huset och verkligen sköts av USAs commandogrupp och verkligen dog där på golvet.

Det blir lite som det där med Obamas födelseattest, i två år fanns det bara en kortversion men så kom den riktiga fram som genom ett under för några dagar sedan och misstänks redan vara manipulerad eller möjligen (hemska tanke) förfalskad.

Men, det sägs ju att det är svårt att behålla hemligheter om för många vet om dem. Kanske kommer sanningen fram en dag. Men det känns korkat av Obama-regimen att återigen lämna fältet öppet för alla spekulationer och konspirationsteorier. 2012 är det president val i USA. Ska alla problem USA behöver diskutera och lösa komma i skuggan av spekulationer om bin Laden verkligen är död? Lärde man sig ingenting av tjafset med fördelseattesten?

Edit 2: Nu tycks ett antal siter på nätet som anses stå Al-Qaida nära ha bekräftat att OBL verkligen är död. Samtidigt passar man på att uttala de sedvanliga blodiga hotelserna mot alla oss som inte vill leva som slavar under islam. Men det var väntat.

Edit 3: Är det en slump att hela den commandogrupp som utförde attacken mot OBL dödats när deras helikopter sköts ner i någon sorts bakhåll i Afghanistan?

Annonser
%d bloggare gillar detta: