Red.

”…landet kan knappast anses som en riktig demokrati längre.”

In asylpolitik, demokrati, islamisering, mångkultur, Norden, parallellkultur, politiker, sanning och lögn on 16 maj, 2011 at 20:41

Den svenska regimen får sig en ordentlig avhyvling av den norske författaren, debattören, mm, Ole Jørgen Anfindsen. Han intervjuas i Brussels Journal med anledning av sin bok ”Selvmordsparadigmet”.

Anfindsen driver i korthet tesen att de av politisk korrekthet anfrätta regimerna i Norden, och i andra delar av världen, är dömda att gå under. Men inte på grund av attack utifrån, utan av att de drivs till detta av sin egen politiska korrekthet. Länderna, eller i alla fall deras styrande regimer, slår knut på sig själva för att upprätthålla den politiskt korrekta lögnen och kommer till slut att avskaffa sin legitimitet genom att gradvis offra sitt enda existensberättigande – demokratin. Och hela tiden anstränger sig ledarna till det yttersta för att förhindra att befolkningen får en aning om vad som är på väg att hända. Så här säger han bland annat i intervjun (min översättning):

”Min bok visar bortom varje rimligt tvivel att västliga politiker, hellre än att bygga sitt handlande på vetenskaplig grund vad beträffar den mänskliga naturen och mångfalden av kulturer, har valt att basera sin politik på en blandning av lögner, halvsanningar och önsketänkande. Grundtesen i ”The Suicidal Paradigm” är att inget land, ingen nation, inget samhälle kan inlåta sig på sådan ohederlighet utan att samtidigt förstöra demokratin och på så sätt hamna i en ohållbar situation. Med andra ord så söker boken att övertyga läsarna om att västvärlden har anammat en paradigm som till slut kommer att leda till att den västliga civilisationen begår självmord.”

Sverige och Reinfeldt-regimen får uselt betyg av Anfindsen (återigen min översättning):

”Sverige är nu i ett bedrövligt skick, och landet kan knappast anses vara en riktig demokrati längre. Den politiskt korrekta censuren är enorm och det förekommer utbredd förföljelse, ibland våldsam, av oliktänkande. Medan fientliga grupper av invandrade förvandlar allt fler förorter till ”no-go-zones”, är uppenbarligen det största bekymret för den härskande eliten att fundera ut sätt att hindra det svenska folket från att sätta stopp för den pågående förstörelsen av sitt land. Situationen i Sverige är en skam, inte bara för dem själva och för Skandinavien, utan för hela västvärlden.”

Ord och inga visor, herr Reinfeldt.

Läs hela intervjun på Brussels Journal
Läs Anfindsens blogg Honest Thinking
Tack till Every Kinda People

  1. […] skriver: Hittade det här referatet av en norsk, nyutgiven […]

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: