Red.

Muslimer i Belgien upprörda över toapapper.

In dhimmifiering, Europa, islamisering, mångkultur, parallellkultur on 25 maj, 2011 at 20:22

Den stora franska butikskedjan Carrefour har beslutat att dra in alla exemplar av ett visst toalettpapper från sina varuhus i Belgien. Det är det senaste exemplet på självdhimmifiering i Belgien. Några muslimer har nämligen känt sig kränkta över papperets tryck.

Toapapperet som såldes på Carrefour hade, antagligen för att pigga upp det hela litegrann, försetts med tryck som ska föreställa zodiakens 12 stjärntecken. Att trycka på toapapper är ju vansinne i sig, men det är lite utanför ämnet. I alla fall har uppenbarligen några muslimer i det beryktade bostadsområdet Molenbeek (i princip en no-go-zone för vita) i Bryssel handlat toapapper på Carrefour och vid hemkomsten förfasats över trycket på papperet. Det är dock bara två av motiven som fått muslimerna att se rött; tecknet för Jungfrun och tecknet för Stenbocken. På bilden ovan har vi lagt samman bilderna på toapapperets tryck med symbolerna för Jungfrun och Stenbocken (i överkant) plus orden ”Allah” och ”Mohammed” på arabiska (via Google translate).

Vad man omedelbart inser är att de upprörda muslimerna för det första tvingats snurra symbolen för Jungfrun 180° för att den ens ska komma i närheten av tecknen för ”allah”. Och inte ens då är de två tecknen särskilt lika även om man med mycket ond vilja möjligen kan tolka in en viss likhet – några upprättstående staplar och en rund krumelur längst till vänster. Vad gäller tecknet för Stenbocken kan i alla fall jag inte se några likheter mellan det astrologiska tecknet och det arabiska.

Om Carrefour, istället för att lägga sig platt på marken så fort en representant för islam ens hostar, skulle gjort denna enkla analys kunde man kunnat avfärda dessa okynnesklagomål som det nonsens de är. Avsikten är rätt uppenbar; att markera islamisk makt genom att få en stor butikskedja driven av otrogna kuffar att förödmjuka sig själv.

Brussels Journal
La Capitale
Zodiaken

Edit:
Som läsaren Kung Fy just påpekade. Om man spegelvänder stenbocken så uppstår en viss likhet. Se den nya illustrationen. Men vem sitter och kollar sitt toapapper i motljus om man inte letar efter nå’t att reta sig på?

Annonser
  1. Du får spegelvända Stenbocken så uppstår en viss likhet….
    Men visst är det sjukt.

  2. Jag ska prova det. Tack för tipset.

  3. Trodde inte muslimer andvänder toalettpapper. På offentliga toaletter
    i Malaysia fanns det inget toalettpapper. Bara en vattenslang som man skulle skölja sig med.

  4. I Belgien verkar de göra det i alla fall.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: