Red.

Apropå Aftonbladets ”…olika”-kampanj.

In asylpolitik, demokrati, dhimmifiering, invandring, islamisering, kriminalitet, mångkultur, parallellkultur, press, yttrandefrihet on 4 juni, 2011 at 18:33

Vi har sett att Aftonbladet inte skäms för sitt hyckleri och envisas med att propagera för sin ”…olika”-kampanj. Trots att tidningens redaktion och ledning är synnerligen homogen (medelålders etniska svenskar), och trots att åtminstone chefredaktören bor i burgna och nästan garanterat migrantbefriade Smedsslätten i Bromma.

Tidningen har ju använt den gamla franska symbolen med handen, du vet den där med ”Touche pas à mon pote” från 1984 som på svenska blev ”Rör inte min kompis”. I Aftonbladets tappning blev det ”Vi gillar olika”, fast man kan vara rätt säker på att det där med ”olika” har sina begränsningar. Sympatin utsträcks enbart till folk som tycker lika som Aftonbladet och Jan Helin. Några avvikande åsikter är lika lite välkomna som en somalisk storfamilj bland villorna i Smedsslätten.

Nåväl, eftersom det var kul att göra den förra knappen, ”Ankring förbjuden”, så blir det en till. Den här heter, som alla lätt kan gissa, ”Rör inte mitt land”.

Om du gillar den, så gå till Knappfabriken och rösta.
Här hittar du den tidigare knappen, ”Ankring förbjuden”.

Om du vill kan du också beställa knappar. De kostar 20:- per styck om man beställer en. Köper man fler så blir styckepriset lägre. Och, eftersom du undrar, så får jag inte ett korvöre.

Annonser
  1. Aftonbladet försöker framstå som bra i det multi-kulti, fjäska mer Jan Helin :p
    http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  2. Om du går in och kollar på topplistan så får du se hur antalet röster och vilken ”poäng” dina knappar får – men det konstiga är att igår lördag 11/5 så hade ”rör inte…..” 6,4 poäng och idag söndag 12/5 5,86 poäng……konstigt..

  3. Kanske en funktion av antal röstande och hur hög poäng var och en sätter. En tillkommande röst med poäng under genomsnittet kanske drar ner snittet. Jag vet inte. Jag ska kolla själv. En annan tanke är ju att någon läst texten och gjort något för att hålla knappen borta från topplistan…

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: