Red.

Välkomna alla nya läsare!

In asylpolitik, demokrati, dhimmifiering, Europa, Fredrik Reinfeldt, Internationellt, invandring, islamisering, moskébyggen, parallellkultur, yttrandefrihet on 4 oktober, 2011 at 19:18

Den förment privata, men vad jag misstänker huvudsakligen statsfinansierade, propagandasmedjan och åsiktspolisen Expo har i en rapport nyligen pekat ut ett antal bloggar och nyhetssajter som islamkritiska och motståndare till muslimsk invandring och islamifiering av USA, Europa och Sverige.

Bland sådana storheter som Bat Ye’or, Pamela Geller, Robert Spencer, Geert Wilders, David Horowitz, Lars Hedegaard, Mark Steyn, Kent Ekeroth, René Stadtkewitz, Thoralf Alfsson och betydelsefulla bloggar som Politiskt Inkorrekt, Gates of Vienna, Brussels Journal och flera andra har åsiktspolisen även uppmärksammat lillaVerkligheten. Så nu vet vi hur det kommer sig att våra läsarsiffror stigit de sista veckorna. Tack Expo. Ni får en länk tillbaka i slutet av det här inlägget som tack för hjälpen.

Det känns överraskande, men på ett lite konstigt sätt tillfredsställande, att Verkligheten bara drygt ett och ett halvt år efter vårt första inlägg lyckats göra ett så starkt intryck på åsiktspolisen att vi får vara med på ett litet hörn i denna namnkunniga samling. Uppmärksamheten sporrar naturligtvis inför framtiden. Vi kommer att fortsätta att försöka sätta fingret på medias lögner om den pågående politiken av ständiga eftergifter gentemot islam. Vi kommer att fortsätta att varna för islam som destruktiv politisk kraft, för islam flyttar ständigt fram sina positioner i Sverige, både genom ökat politiskt inflytande och genom ökad numerär. Om detta finns inget tvivel. Vi inser också att vi nu måste skärpa säkerheten. När Expo är framme och nosar är AFA troligtvis inte långt borta och då är det heller inte långt till klotter på fasaden, krossade rutor och brännbara ämnen i brevinkastet.

Det inlägg som triggade Expo tycks vara det vi publicerade på nationaldagen den 6 juni 2011 (se nedan för texten i sin helhet). Det var för övrigt samma text som vi lade ut på nationaldagen 2010, och förmodligen kommer att lägga ut även på nationaldagarna 2012, 2013 och 2014. För att bara nämna några. Expo tycker sig kunna utläsa en viss bitterhet i vår text, och kanske är det rätt. Vad som definitivt finns där är i alla fall sorg och förtvivlan över hur ett gott och väl fungerande land på kort tid kan eroderas till att nu stå på tröskeln till att slitas sönder i fraktioner utan förståelse och tolerans för varandra. Tusen år av civilisationsbygge har vittrat ner på bara några tiotal år. Expo har naturligtvis bara tagit ut ett kort stycke (det tredje), och helt struntat i de stycken där vi förklarar bakgrunden till vår förtvivlan, så läs gärna texten i sitt sammanhang:

”Den sjätte juni borde vara en glädjens dag. En dag då vi gemensamt firar vårt land, vår nations landvinningar och tacksamt skänker en tanke till de generationer av förfäder som slitit och dött för att ta oss dit där vi är idag. Vi borde skänka dem vår tacksamhet över vår lycka att åtnjuta demokrati, jämställdhet, mänskliga rättigheter, likhet inför lagen, likvärdiga möjligheter att skaffa oss utbildning och skaffa oss en utkomst.

Vi har mycket att tacka våra förfäder för, men när jag tänker tillbaka på allt detta idag blir jag uppfylld av sorg. När jag tänker på att alla dessa generationer kan ha slitit förgäves, brutit sina åkrar och kroppar och offrat sina liv i gruvor och osunda fabriker till ingen nytta uppfylls jag av förtvivlan. När jag tänker på hur samvetslösa och korrupta politiker på bara några tiotals år i det närmaste har sålt ut allt som åstadkommits under dessa mer än tusen slitsamma år vill jag nästan ge upp och stoppa bösspipan i munnen. När jag dessutom tänker på att jag själv med egen hand i val efter val under så lång tid har givit dessa politiker mitt stöd och uppmuntrat dem att fortsätta med sitt idoga förstörelsearbete kommer självföraktet som iskall dusch.

Men när jag idag läser om hur den svenska nationaldagen kidnappats och grovt förhånas av företrädare för den djupt folkfientliga mångkulturen förvandlas min förtvivlan till raseri. Jag vill slita flaggan ur deras händer och förvisa dem tillbaka till deras unkna hålor åtminstone denna enda dag. Jag vill slippa se representanter för världens mest osunda totalitära ideologi trampa på minnet av svenska demokrati- och jämställdhetskämpar åtminstone denna enda dag. Denna enda dag på året vill jag vara befriad från åsynen av förtryckta kvinnoslavar i svarta skynken och självgoda skatteförsörjda skäggiga män i klänning. Denna enda dag vill jag slippa få min näsa gnuggad i den mångkulturella dynghögen.

Är det för mycket begärt?

PS. Det här är samma inlägg som jag publicerade den 6 juni 2010. Jag såg ingen anledning att revidera min uppfattning, eftersom ingenting blivit bättre sedan dess, snarare tvärtom. Förra gången, i juni 2010, kunde jag se fram emot det kommande valet. Det gör jag även denna gång. Läs om vad som verkligen händer i Sverige och lägg din röst på Sveriges framtid 2014. DS.”

”Den antimuslimska miljön – ideerna, profilerna och begreppen”
Av Alexander Bengtsson, David Lagerlöf och Jonathan Leman
Expo Research

  1. Väl rutet! Lycka till i fortsatt kamp med droppen som urholkar lögnens storheter…

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: