Red.

Ännu en regimkritiker har tvingats till tystnad.

In demokrati, dhimmifiering, diskriminering, islamisering, korruption, kriminalitet, mänskliga rättigheter, parallellkultur, politiker, press on 9 oktober, 2011 at 23:06

Vi borde skämmas. Sverige ska föreställa en demokratisk stat med alla de fri- och rättigheter man vanligtvis förknippar med demokratier. Vi har i alla fall på papperet tankefrihet, yttrandefrihet och pressfrihet, för att bara nämna några. Men dessa rättigheter är inget värda när demokratins dödgrävare ostraffat kan hota och trakassera demokratikämpar till tystnad.

Dessa fri- och rättigheter blir allt mer kringskurna. Dels av svensk inhemsk diskriminerande lagstiftning, där vi till exempel har en lag om hets mot folkgrupp som skyddar alla utom etniska svenskar. Dels av en fullständig flod av ofta rent löjeväckande värdegrundsdokument, som i grunden bara är ett sätt att gå runt gällande grundlag och stifta privatlagar för att ostraffat kunna diskriminera oliktänkande vid medlemskap eller anställningar.

Oroande är också det ökande trycket från islam genom OIC (Organisation of Islamic Countries) att driva igenom blasfemi-lagstiftning som skulle göra det straffbart att kritisera det förtryck och de brott mot mänskliga rättigheter som helt klart förekommer i muslimska länder. Direkt skräckinjagande i sammanhanget är EUs beredvillighet att lägga sig platt inför dessa krav.

Framtiden är inte ljus. Och det är mot den bakgrunden man måste se islamisternas och avgrundsvänsterns ökade självförtroende. Kammen växer på ungtupparna när de märker att samhället inte beivrar deras hot och våld mot politiska motståndare. Inte sällan får de till och med indirekt stöd och uppmuntran från allra högsta ort, och våldet blir gradvis allt grövre. Den ständigt pågående, både offentliga och sanktionerade, dehumaniseringen av oliktänkande (råttor, spyor, mm) har lett oss från enkla mötesstörningar (som är ett klart brott, men som polisen regelmässigt ignorerar) till försök till mordbrand och rena mordförsök där endast gärningsmännens inkompetens räddat livet på de tilltänkta offren. Det ligger helt uppenbart i tangentens riktning att en samhälls- eller islamkritiker förr eller senare kommer att bli dödad.

Ett land där demokratianhängare tvingas gå under jorden för att skydda sina familjer och egna liv påminner otäckt mycket om ett annat oss näraliggande land i en inte alltför avlägsen historisk tid. Är vi verkligen tillbaka där så snart?

Bloggen Allahu Akbar
Hodjanernas blog

Annonser
  1. […] 2 (Kan det vara en slump att en av artikelförfattarna heter Mohamed?) Aftonbladet om MigiLeaks Vårt inlägg om bloggen Allahuakbar Share this:FacebookTwitterStumbleUponRedditE-postLike this:GillaBli först att gilla denna post. […]

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: