Red.

Dagens Nyheter på besök i verkligheten.

In asylpolitik, dhimmifiering, invandring, islamisering, kriminalitet, parallellkultur on 9 oktober, 2011 at 19:22

Dagens Nyheter har idag ett reportage om den svårt kulturberikade stadsdelen Seved i Malmö. Speciellt har man tittat på den ökända Rasmusgatan, där ett både mångkulturellt och mångkriminellt gäng av unga män har trakasserat de boende i åratal. Men DN undviker sorgfälligt att med ett enda ord beröra gängens etnicitet. 

Nyligen beslutade Posten att utrusta sina brevbärare i Seved med överfallslarm efter det att en brevbärare fått både sin cykel och sin postväska uppbränd av gänget. Vi har också sett videoinspelningar gjorda av de kringboende som dokumenterat gängets framfart. Flera har också berättat att de inte längre vågar gå ut kvällstid, och att de fått sina fönster krossade eller nerkletade med ägg. Just ägg verkar finnas i stora mängder på Rasmusgatan, för DN beskriver hur även de bombarderas med ägg när de försöker göra sitt reportage.

Gänget anser att området är deras och alla utomstående ska hålla sig borta. Dit räknas inte bara posten och Dagens Nyheter utan även polisen. De kriminella ungdomarna är uttalat föraktfulla och aggressiva mot polisen. Kanske har kursen i arabiska artigheter ännu inte nått poliserna på Rasmusgatan.

Seved-området verkar vara ännu ett område på god väg att förvandlas till en ”no-go-zone” för svenskar och andra vita människor. Hur länge de svenska innevånarna kan bo kvar är en öppen fråga, vi gissar att de som kan och har råd flyttar så fort de får en möjlighet.

Dagens Nyheter
”Här har gängen tagit över”

Annonser
  1. […] söker i området efter männen. Lägenhetsdörren uppbruten. Okänt vad som stulits. Mer om Rasmusgatan. Ännu mer om […]

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: