Red.

Politiskt Inkorrekt läggs ner. Ännu en seger för demokratins fiender. Men än är det inte slut.

In demokrati, dhimmifiering, islamisering, korruption, mänskliga rättigheter, media, medlöpare, politiker, press, yttrandefrihet on 16 oktober, 2011 at 23:29

Den 23 oktober kommer av allt att döma demokratins och yttrandefrihetens fiender att kunna fira ännu en seger. Kanske deras största någonsin. Eller i alla fall så här långt. Den 23 oktober ska Sveriges ledande regimkritiska sajt släckas ner för att aldrig återuppstå. Säg adjö till Politiskt Inkorrekt.

Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.

Politiskt Inkorrekt hade på bara några få korta år lyckats bygga upp en läsekrets som blivit större än de flesta svenska dagstidningar. Där mediaeliten tidigare inte kunde finna annat än enskilda bloggar och små sajter med som bäst tresiffriga läsarantal lyckades PI locka lika många läsare som deras egna tidningar. Och PI var en konkurrent med en helt annat uppdrag än mainstream media. PI stod på folkets sida mot den korrupta makt- och medieeliten. PI tog sig högaktningsfullt friheten att tala klarspråk där gammelmedia ljög, eller i bästa fall lät bli att berätta hela sanningen. PI blev till en respektingivande konkurrent som fyllde i de luckor som censuren lämnade i gammelmedias spalter. PI tog sig före att sopa undan de vita pixlarna och visa den svenska 10-talsverkligheten i all dess krassa fulhet. Och nu är det slut.

Den etablerade pressen och herrarna i etermedia kunde naturligtvis inte stillatigande åse hur deras tidigare helt ohotade åsiktmonopol naggades i kanten. Uppstickare är ju alltid ovälkomna, särskilt när de rycker ner brallorna på eliten. Alltså mobiliserade man allt man kunde få på fötter. Journalister och researchers inom press, åsiktspolis och etermedia letade febrilt efter formuleringar att slå ner på. Man polisanmälde för att trakassera och skrämma redaktörer och enskilda skribenter. Man jagade namnen bakom uppstickaren för att kunna hänga ut dem i spalterna. Men inget hjälpte.

Sveriges största samizdat-publikation fortsatte att strö grus i det multikulturella maskineriet. Fortsatte att avslöja den gradvisa och nästan dagliga islamiseringen av en av världens äldsta fria nationer. Fortsatte att påpeka att kejsaren inte bara är naken, utan av allt att döma även spritt språngande galen. Ända tills idag.

Den 23 oktober är det prick tre år sedan Politiskt Inkorrekt lade upp sin första artikel och gammelmedias långa mardröm började. Den 23 oktober 2011 är allt slut. Då fryser vårt största andningshål igen och och den politiskt korrekta syrebristen sänker sig återigen över det svenska folket. Vad som hänt PI vet vi inte. Kanske får vi en gång klarhet. Tills dess arkiverar vi nedläggningen av PI tillsammans med andra ouppklarade misstänkta myndighetsövergrepp som Catalina-affären, ubåtskränkningarna, Cats Falks död, mordet på Olof Palme, Estonia-förlisningen, Carl Algernons påstådda olycka och de envist hemlighållna Stasi-dokumenten.

Men det slutar inte här. Vi som är kvar ska kämpa vidare trots att vi är i underläge. Låt mig sluta med en bearbetning av Winston Churchills ord till underhuset 1940, när undergången verkade säker och Englands utplåning tycktes oundviklig. Jag hoppas den ska skänka lite mod och tillförsikt i denna svåra stund.

Vi ska fortsätta in i det sista. Vi ska kämpa i städerna och på landet, vi ska slåss på nätet och i spalterna, vi ska argumentera med växande tillförsikt och växande styrka, vi ska försvara vår yttrandefrihet och demokrati till varje pris, vi ska diskutera på arbetsplatserna, vi ska demonstrera på torgen, vi ska sprida flygblad i brevlådorna, vi ska slåss med sanningen som vapen; vi ska aldrig ge upp.

Så mycket är vi skyldiga de som slitit med att bygga upp Politiskt Inkorrekt till en nagel i ögat på makten.
Detta är inte början till slutet. Men kanske är det slutet på början.

Annonser
%d bloggare gillar detta: