Red.

Förlorat folkslag återupptäckt!

In diskriminering, dum och dummare, Erik Ullenhag, Fredrik Reinfeldt, Internationellt, Norden, svenskar, Ullenhags myter on 20 december, 2011 at 22:07

Det folkslag som en gång benämndes Svenskar och som av våra makthavare förklarats obefintliga har av allt att döma återuppstått. Eller kanske snarare återupptäckts. Nu blir det knutna nävar och smäll i dörrarna hos Reinfeldt i rikskansliet.

Det var tack vare integrationsminister Erik Ullenhags smått korkade (och möjligen vid det här laget djupt ångrade) utspel med sin ”krossa-myterna-om-invandringen-med-andra-myter-och-sagor”-sida på allians-regeringens webbplats som gjorde att jag hittade det förlorade folket. För det borde jag tacka mulla Ullenhag, men det tänker jag inte göra, för han skulle förmodligen ha offrat en arm för att kunna begrava den här sensationella upptäckten.

Det var i en tråd på Flashback där man diskuterade ”myt nr. 1” i Ullis’ serie på 13 som jag hittade beviset, närmare bestämt i inlägg #6. Här gör signaturen ”heladageniskogen” en längre utläggning om genetik och om hur man kan särskilja olika folkslag med hjälp av deras DNA. Läs den gärna. I texten tar författaren upp ett antal exempel, genom länkar till olika diagram över hur olika genetiska grupper förhåller sig till varandra. I ett av dessa diagram dolde sig det förlorade folkslaget – Svenskarna. Se symbolerna inom den röda ringen vid pilen. De blå symbolerna som liknar BMW-loggor visar utberedningen av den unika genetiska uppsättning som är svensk. De andra symbolerna visar olika andra folkslag och deras närhet eller avstånd till det svenska.

Tråden på Flashback
Diagrammet i original

%d bloggare gillar detta: