Red.

Yttrandefriheten under attack.

In asylpolitik, demokrati, invandring, islam, islamisering, kriminalitet, parallellkultur, yttrandefrihet on 25 januari, 2012 at 21:27

Avpixlat, vårt andningshål i det annars gemomfrusna svenska medieklimatet, angrips nu med så kallade DDoS-attacker som gör sajten överbelastad och svår att nå.

Anledningen kan vara att Avpixlat, med rätta kan man tycka, uppmanat laglydiga läsare att avslöja personer som hjälper kriminella utlänningar som i strid med svensk lag håller sig dolda i landet trots giltiga avvisningsbeslut. I sammanhanget ska man komma i håg att Sverige har världens förmodligen mest generösa migrationslagstiftning som givit åtskilliga massmördare och krigsförbrytare en fristad i landet. Om någon har fått ett avvisningsbeslut kan man tro att det är på goda grunder. Här är det meddelande som Avpixlat lagt ut med anledning av attackerna.

”MEDDELANDE Avpixlat har utsatts för fler så kallade DDoS-attacker efter att vi uppmanat våra läsare att infiltrera Asylgruppen Lund och avslöja både de som hjälper illegala invandrare och dessa illegala själva så att de kan lagföras och utvisas i enlighet med svensk lag och beslut av Migrationsverket och Migrationsdomstol. Webbplatsen kan därför just nu av och till vara svår att nå.

Dessa olagliga “asylgrupper” har stöd bland cyberaktivister med samma pojkrumsbarnsliga anarkistiska inställning till verkligheten och samhället där man ogillar en fri och öppen debatt och hellre ägnar sig åt lagbrott. Dessa finniga hackare försöker nu blockera vår webbplats genom att med särskild programvara skicka stora mängder med anrop till sajten så att servern överbelastas och vanliga användare inte kan komma åt den.

Vi ber er ha överseende med att detta delvis står utanför vår kontroll att göra något åt, även om vi har kontakt med vår leverantör för att se vad som kan göras. Förr eller senare tröttnar dessa barnungar på sina busstreck så som ungar brukar göra och vi kan återgå till den vuxna samhällsdiskussionen igen. Uppenbart är att vi har väsentligt bättre argument än våra motståndare och att de därför försöker tysta oss när de insett att de inte kan vinna diskussionen på ärligt sätt.”

Vi på Verkligheten uppmanar våra läsare att ha tålamod och, om de har möjlighet, stödja Sveriges enda betydande oberoende mediaröst – Avpixlat – med ett ekonomiskt bidrag till BG 759-1829.

-

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: