Red.

Jens Orback – undercover muslim?

In dhimmifiering, EU, invandring, islamisering, medlöpare, politiker, svenskt nyspråk on 30 januari, 2012 at 18:23

I november 2011 hade vi anledning att uppmärksamma Anna Maria Corazza Bildt. Inte för hennes politiska gärning eller filantropiska verksamhet – vi har inte kunnat hitta trovärdiga belägg för någondera – men för hennes åkallan av den muslimska guden allah.

Då tyckte vi att det var märkligt att en person som i alla fall nominellt ska företräda Sverige och svenskarna åkallade allah i tv, men nu har det hänt igen. Jens Orback, socialdemokrat och och före detta integrations- och jämställdhetsminister, satt häromdagen med i en soffa i SvT. Anledningen till soffsittandet var det Socialdemokratiska partiets kris och vånda att välja lämpliga ledare. På frågan hur det faktum att nye partiledaren Stefan Löfven är vald av en mycket liten krets kommer att påverka hans politik under det kommande året, svarar Orback ”Insha’allah!” och översätter själv till ”det får vi se”.

Varför i hela världen gör Corazza Bildt och Orback så här? Är det muslimska inflytandet i Bryssel och i Palmecentret (där Orback placerats som chef) nu så stort att åkallan av allah ingår i deras vanliga språkbruk? Båda tillhör den svenska politiska eliten, oavsett om de förtjänat det eller inte. Är detta numera ett vanligt uttryck i dessa kretsar? Är Corazza Bildt och Orback konvertiter? Vore det i så fall inte lämpligt att de öppet deklararerade detta för oss väljare?

Anna Maria Corazza Bildt åkallar Allah hos Skavlan

PS. Jens Orback är annars mest känd för ett par andra mediegrodor. I en radiointervju med Ekot den 14 november 2004 förklarade Orback att han inte har några fördomar mot homosexuella med orden: ”Jag hade också en härlig syster till min mormor i Kanada som levde med en häst. Jag tyckte det var underbart. Låt människor leva med vem de vill, hur som helst. Jag har inga synpunkter”. Uttalandet fick hård kritik och Orback tvingades be om ursäkt. Ett annat tillfälle var när Orback försökte urskuldra eftergifter till islam ungefär med tanken att om vi är snälla mot dem idag, så kommer de att vara snälla mot oss när de tagit över. Se den videon och den ovan på Avpixlat. DS.

 

-

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: