Red.

Läs veckans söndagskrönika av Julia Caesar.

In demokrati, dhimmifiering, islam, islamisering, mångkultur, parallellkultur, politiker on 5 februari, 2012 at 02:10

Jag tror kanske att de flesta som läser Verkligheten även läser signaturen Julia Caesars söndagskrönikor. I alla fall hoppas jag det. Men om det till äventyrs skulle vara någon som missat JC’s texter, så kan jag bara anbefalla ett besök på Snaphanen. Och om du bara ska läsa en enda krönika av JC, så borde det nog bli den som publicerades idag.

Här ett utdrag ur krönikan med en rad intressanta frågor:

”Vilken funktion fyller islamisten och shariaförespråkaren Abdirizak Waberi, ordförande i Islamiska förbundet och ledamot av riksdagen och försvarsutskottet, i det moderata partiet? På vilket sätt är hans åsikter om att en man får ha fyra fruar och att han får slå dem om de är otrogna representativa för moderata väljare? Abdirizak Waberi är uppenbarligen ålagd munkavle i riksdagen efter sina mindre lyckade uttalanden i Evin Rubars tv-dokumentär ”Slaget om muslimerna” 2009, där han bland annat hävdade att han vill leva i en islamisk stat där politiken styrs efter koranen. Waberi tycks ha en annan funktion än vanlig riksdagsman. Är han den finansiella länken mellan alliansregeringen och utländska muslimska organisationer?

Vilka samband finns mellan det antal moskéer som Saudiarabien tillåts finansiera i Sverige och eventuella saudiska bidrag till de politiska partierna?

Varför är Fredrik Reinfeldt så angelägen om att få det muslimska Turkiet med i EU? På vilket sätt skulle det gynna Sverige?

Finns det en koppling mellan det antal muslimer som partierna kan visa upp i riksdagen och utländska eller svenska finansiella bidrag? Varför är partierna angelägna om att få in muslimer i riksdagen?”

Läs krönikan här.

Om du vill läsa våra egna funderingar om ett eventuellt islamistiskt politiskt parti i Sverige, så läs våra tre blogginlägg i ämnet här (del 1), här (del 2) , och här (del 3).

Annonser
  1. Julia skriver oerhört bra om vad som pågår, dom flesta sitter dock som hon på bingon –
    håller för öronen och skriker

-

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: