Red.

Al-shabaab blir medlemmar av al-qaida.

In "ensamkommande flyktingbarn", asylpolitik, bombattentat, invandring, islamisering, kriminalitet, mångkultur, parallellkultur, press on 11 februari, 2012 at 20:42

Efter att ha harvat som hang-arounds och prospects i flera år har nu den somaliska terrorgruppen al-shabaab av allt att döma upptagits som fullvärdiga medlemmar i al-qaida. Al-Qaida Somali Chapter, liksom. Det är dåliga nyheter för Somalia och det somaliska folket. Det är också dåliga nyheter för Sverige. I synnerhet Stockholm, Göteborg, Borlänge och Katrineholm som hyser stora grupper somalier.

Att al-shabaab har många anhängare i Sverige tycks det inte råda några tvivel om. Moskéer i Göteborg och Stockholm har predikat deras budskap i flera år. Åtskilliga unga somaliska män har från Sverige rekryterats till tjänst hos terrorgruppen i Somalia. Allvarliga hot mot bland annat Lars Vilks har på video på nätet uttalats på i alla fall hjälpligt begriplig svenska med tydlig göteborgsk intonation.

Så nu har vi alltså al-Qaida väl etablerade på vår egen gård. Eftersom varken polisen eller säpo lyfter ett finger får vi hoppas att quaida-dårarna låter bli att skita där de äter.

Dokument.no
Gudmundson
Long War Journal

PS 1. Det här är naturligtvis lite irrelevant (al-Qaida-krigare syr inte), men vi kan inte undvika att få en mental bild av ett dussin shababbar sittande i skräddarställning i ett tält ivrigt sysselsatta med att sy fast de nya märkena på sina skinnvästar (eller vad shababbarna nu använder i stället för västar). DS.

PS 2. Inte ett ord om detta i gammelmedia. Någon som är förvånad? DS.

  1. Föga oväntat. Vidriga svin som skulle ha eget hus på Guantanamo bay!

  2. Jag måste be om lite hyfsning i språket. Det är jag som står för kommentarerna när jag godkänt dem. Uttrycket ”vidriga svin” kommer inte att accepteras igen såvida det inte handlar om mycket smutsiga exemplar av släktet Sus. För övrigt skulle det inte förvåna mig om shababberna har en egen flygel på Gitmo.

  3. Ok, inga problem.

  4. Det gläder mig att vi förstår varandra. Vi kan säkert ha ett bra utbyte av synpunkter framöver. Ha en fortsatt trevlig kväll. Vi hörs.

  5. Det samma//

-

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: