Red.

Ny bidragsmagnet; ”De ensamkommandes förening”.

In "ensamkommande flyktingbarn", asylpolitik, islamisering, korruption, medlöpare, parallellkultur on 15 mars, 2012 at 13:27

Från vänster vice ordförande Liza Yousef, sekreterare Anher Sami, Akwasi Baah, ordförande Navid Khanzade, kassör Amir Mehzad, Baktash Wejdan, Rahmatullah Rahmani och Alexander Mohamud.

Det är mycket ”ensamkommande” nu och var väl bara en tidsfråga innan något ljushuvud bland de ”ensamkommande” skulle komma på att det finns pengar i föreningslivet. Eller också har de fått hjälp. Här vankas det i alla fall inte bara gratis tv-spel, busskort, körkort, gymkort, badresor och annat trevligt. Nej, när man nu kommit in i föreningssvängen genom att starta Sveriges Ensamkommandes Förening blir det även pengar i form av stipendier, statsbidrag, utbildningsbidrag, resebidrag, konferensbidrag, organisationsstöd och säkert massor som jag inte ens känner till.

Det är seriösa pengar som du och jag strösslar över dessa föreningar. De föreningar t ex som kontrolleras av Sabuniklanen, bl a Afrosvenskarnas Riksförbund, kammar in minst 8 miljoner om året i statsbidrag utan att uträtta något nämnvärt. I alla fall inget som är positivt för Sverige och svenskarna.

Denna nybildade förening/bidragsmagnet styrs i alla fall tills vidare av samlingen ovan. Och om du tycker att det verkar misstänkt tunnsått med barn på bilden, så kan jag berätta att styrelsemedlemmar måste ha fyllt 18 år. Däremot är det anmärkningsvärt att man faktiskt lyckats hitta en ensamkommande kvinna, om det nu inte är så att hon är ditplacerad av Röda Korset för att hålla lite koll på grabbgänget.

Nu väntar vi bara på den nybildade föreningens första fördömande av Israel.

SEF, Sveriges Ensamkommandes Förening

  1. ALLMÄNNA ARVSFONDEN

    kommer att garantera denna nya barnförening en guldkantad tillvaro:

    http://varjager.wordpress.com/2012/03/14/fran-vaggan-till-graven-och-lite-till/

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: