Red.

Ensamkommande flickor, finns de?

In "ensamkommande flyktingbarn", asylpolitik, desinformation, islamisering, korruption, kriminalitet, parallellkultur, sanning och lögn on 17 mars, 2012 at 13:28

Eftersom väldigt mycket tid och plats ägnats de ”ensamkommande” på senaste tiden, och alla bilder man ser föreställer män, började jag fundera på om jag någonsin sett en ”ensamkommande” flicka på bild. Flera andra måste ha tänkt samma sak, för man undrar ofta i inlägg och kommentarer var flickorna tagit vägen. Jag har hittat en.

Det här är DNs förstasida från en dag i somras. 12 juni 2011. Jag hade ingen dator och ingen uppkoppling så det fick bli en bild med mobilen (därav den något bristfälliga kvalitén). DN hade åkt ut och träffat ett antal ”ensamkommande” på ett ställe som heter Palatset och ligger någonstans i Stockholm. Förutom att bilden på avslöjar att det fanns åtminstone en flicka på boendet, så gör den inget för att skingra misstankarna om att det här egentligen inte handlar om barn.

”Sverige tar emot flest flyktingbarn”, skriver DN och rubriken tycks utstråla en viss stolthet över att Sverige är bäst. Inuti tidningen fanns en jämförelsetabell med fyra års siffror över ankommande ”barn” till Sverige, Norge och Storbritannien. Den visade att både Norge och Storbritannien hade sjunkande siffror, medan Sverige visade stadig ökning. Den trenden har fortsatt. Migrationsverket prognosticerar att 2012 kommer att bli ett nytt rekordår för ”ensamkommande”. Man gissar på 3.100.

Ännu ett rekord alltså, att lägga till det tidigare europarekordet i våldtäkter.

%d bloggare gillar detta: