Red.

Så börjar kriget så smått. Sennels verkar få rätt om vår framtid med islam.

In asylpolitik, dhimmifiering, Internationellt, islam, islamisering, kriminalitet, medlöpare, parallellkultur on 9 maj, 2012 at 11:52

Fler bilder här

Nicolai Sennels, den danske psykologen som givit oss intressanta inblickar i islamisk tankevärld, skrev 2009 ett inlägg på sin blogg Kulturklöften betitlat ”Islam vs. Vesten: 3. verdenskrig”. I detta inlägg finns ett stycke som vi har citerat tidigare, men vi vill ta upp det igen därför att det fått skrämmande aktualitet efter de senaste kravallerna i Tyskland. Så här skrev Nicolai Sennels 2009 (vår översättning från danskan):

”Inom fem år kommer vi att ha ett verkligt guerillakrig i våra storstäder med skottväxling mellan muslimska grupper och våra myndigheter. Vi kommer att se fronter och barrikader, dödade poliser, hämndattacker med självmordsbombare, arméinsatser, våldsbenägna självförsvarsgrupper på båda sidor, vi kommer att få våra egna Gaza-remsor där ständigt allt mer permanenta utegångsförbud är en realitet. Tryggheten, välfärdssamhället, ekonomin och hoppet inför framtiden kommer att skjutas i sank. Samtidigt kommer mer eller mindre officiella organisationer i den muslimska världen att stödja sina ”bröder” med kunnande, vapen, manskap och politiska och ekonomiska påtryckningar.”

Vi är kanske inte helt framme vid Sennels dystopi ännu, men vi är på god väg.

Nicolai Sennels egen blogg – Kulturkløften
Om boken på Trykkefrihedssellskabet
Bloggen ”I mitt Sverige” om Sennels
Bloggen ”Every kinda people” om Sennels
Gotiska klubben” om Sennels
”Gates of Vienna” om Sennels

Tyskland idag
Poliser förblöder på gatan
Mönsterpolis avslöjas som jihadist
Filmer från kravallerna

Mera Sennels
Kanske den viktigaste text om islam du någonsin kommer att läsa
Report from the therapy room
Skrämmande analys av vår framtid med islam

Relaterat
Oslos första stadsdel med invandrad majoritet

Annonser
%d bloggare gillar detta: