Red.

Grattis Vicky! Och grattis Sverige!

In demokrati, dhimmifiering, islamisering, mänskliga rättigheter, parallellkultur on 15 maj, 2012 at 18:15

Grattis till Vicky. Och tack till alla som hjälpt till. Kanske finns det ännu hopp. Det här fallet känns som det skulle kunna vara en vattendelare. Kanske har vi nu äntligen funnit ett effektivt sätt att visa vårt missnöje med den mångkulturella förtryckarapparaten och den tilltagande islamo-fascismen.

Vicky Sjöberg, innehavare av en hårsalong i Malmö, blev hotad med advokat och skadestånd av en beslöjad muslima, Rayan Abdel Rahman, när hon av Vicky nekats praktikplats på salongen med motiveringen att en frisör på Vickys salong självklart inte bär mössa, keps eller annan huvudbonad på jobbet. Vicky kände sig inför hotet om stämning pressad att ingå en förlikning och ska betala 27.000 kronor plus advokatkostnaderna. (Läs mer på länkarna sist i det här inlägget.)

När detta blev känt, startade flera bloggar och webbsidor (bl a Avpixlat och Sweden Confidential) insamlingar för att förhoppningsvis bistå Vicky med betalningen av förlikningsbeloppet. Nu är i alla fall förlikningsbeloppet i hamn, då över 28.000 kommit in på insamlingskontot. Förhoppningsvis kan vi hjälpa Vicky med advokaträkningen också. Därför grattis till Vicky.

Grattis till Sverige säger vi därför att detta blev en fredlig manifestation av äkta spontan och folklig solidaritet, till skillnad från de DDR-liknande solidaritetsmanifestationer som arrangeras och regisseras av överheten och dess multikulturella skattefinansierade organisationer. Hundratals svenskar, kanske tusentals, har frivilligt offrat en del av sina surt förvärvade pengar för att hjälpa en medmänniska som behövde stöd, ekonomiskt och moraliskt. Kanske kan exemplet Vicky leda oss framåt.

Denna yttring av sann folklig solidaritet är mer värd än alla fackeltåg i landet, för den här solidariteten känns i plånboken hos oss alla som lämnat ett bidrag. Glöm slagord och rasslande nycklar, detta är äkta. Tillsammans har vi hjälpt en modig kvinna som blivit ett offer för den allt mer fascistoida överheten. Med detta i ryggen har vi nu en möjlighet att fortsätta på den inslagna vägen och äntligen fredligt kunna slå tillbaka. Låt oss på något sätt försöka permanenta denna solidaritet i form av en insamlingsstiftelse eller liknande, som med tiden kan bli tillräckligt stark för att göra DO och kränkningsindustrin tandlös genom att helt enkelt hålla de drabbade skadeslösa eller hjälpa dem att kunna anlita goda advokater.

Oron för att tvingas betala stora belopp i så kallade skadestånd till de okynnes kränkta är en viktig beståndsdel i överhetens arbete för att hålla det svenska folket på mattan. Jag är säker på att det skulle reta makten till fradga om DO, m fl blev överspelade genom att svenska folket i fredlig protest solidariskt betalade för dem av oss som har olyckan att bli utsedda till måltavlor av kränkningsindustrin.

Enligt Ekonomifakta.se finns det 1.036.787 företag i Sverige. Praktiskt taget samtliga, 1.031.115 stycken, är enmans- micro- eller småföretag med alltifrån inga anställda upp till 49. (Bara 945 är stora med fler än 250 anställda och bara 4.700 medelstora med 50 – 249 anställda). För denna dryga miljon enmans- micro eller små företag kan ett utdömt skadestånd på 100.000 kronor utgöra skillnaden mellan vinst eller förlust. Om nu hälften av dessa företag skulle kunna förmås att donera 500 kronor om året till en sådan insamlingsstiftelse skulle stiftelsen redan första året disponera över 250 miljoner kronor.

Man skulle kunna se det som en sorts försäkring och jag är säker på att det vore en protest som skulle svida i skinnet på de höga potentaterna.

Vicky Sjöbergs blogg
”Hela förlikningssumman donerad till Sjöberg”
”Frisörsalong fick utge skadestånd till påtänkt praktikant med slöja”
”Tjej med slöja fick skadestånd – kan bli månadens Malmöbo”
”Frisörskan Vicky Sjöberg skriver om diskrimineringsfallet angående slöjan”
Om fallet på Sweden Confidential

  1. […] Ännu en blogg har plockat upp mig – Verkligheten i Sverige. […]

  2. […]  Hanne Kjöller: ”Med ringa precision” Vårt tidigare inlägg på vilket detta är baserat […]

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: