Red.

Dags igen för mångkulturell nationaldag.

In asylpolitik, dhimmifiering, invandring, islamisering, Malmö, mänskliga rättigheter, mångkultur, parallellkultur, politiker on 5 juni, 2012 at 13:07

Orden ”mångkulturell” och ”nationaldag” borde inte förekomma i samma mening, men i morgon kommer åtminstone Stockholms stad återigen att hylla den multikulturella maffian och migrationsindustrin. Man arrangerar, för vilket år ordningen vet jag inte, ett mångkulturellt nationaldagsfirande.

Att våra regerande politiker in i det sista försöker hålla sig fast i spillrorna av det krackelerande mångkulturexperimentet kan kanske vara förståeligt. De har satsat all sin prestige på en karriär i dess hägn. Det är naturligtvis svårt att bortse från den intränade liturgin och ta ett steg i en ny riktning när man så grundligt cementerat fast sina fötter i betonghinken.

Att det mångkulturella samhället spricker i sömmarna bekommer inte dessa politiker. Signalerna från Malmö, Södertälje, Göteborg, Borlänge, Katrineholm, Falköping, Växjö, Mariannelund och alla andra berikade samhällen och områden går deras hårt ihopknipna ögon förbi. Eller kanske jag ska säga att det inte bekommer dem just nu. I takt med att svenska folket får upp ögonen för hur de i tiotals år blivit bedragna och svindlade på sina personliga besparingar och sin trygghet tillsammans med sitt mödosamt hopsamlade gemensamma nationella välstånd kommer många av våra makthavare att inse att deras maktställning och försörjning är hotad. Och då kommer omvändelsen. De som nu är de ivrigaste förespråkarna för multikulturalismen kommer förr eller senare att försöka göra en pudel under galgen.

De kommer att hävda att de alltid varit emot det mångkulturella, att de alltid tyckt att migrationsindustrin fått för lösa tyglar och att de hela tiden velat bromsa den okontrollerade folkförflyttningen. Precis som de nya Moderaterna hade mage att hävda att de i alla tider varit för kvinnlig rösträtt och sanktioner mot apartheidregimen i Sydafrika när det i verkligheten var precis tvärt om. När detta sker, inte om men när, är det viktigt att minnas vad det var de sa när de trodde att de stod på den vinnande sidan.

Vi har i allmänhet alldeles för kort minne, så spara deras uttalanden. Ta kopior, scanna artiklar, spara videoklipp, gör skärmdumpar. Allt för att kunna ta fram när de en dag påstår något annat. Det finns ingenting som politiker hatar lika mycket som att bli påminda om vad de sa förra veckan, förra året eller under förra valrörelsen. Kom ihåg att om de påstår att de talar sanning nu, så betyder det att de ljög för oss då.

Fotnot. Nu kanske du undrar vad det är som är mångkulturellt i de tre bilderna här ovan. Svaret är att jag tycker mig ha märkt att (1) den svenska, och europeiska för den delen, mångkulturen har visat sig innehålla väldigt lite av just mångfald och desto mer av enfald. Islamisk enfald, närmare bestämt. De muslimska makthavarna har mer eller mindre lyckats kidnappa begreppet mångkultur och gjort uttrycket till sin egen bitch, tillsammans med de svenska självdhimmifierade politikerna från landets högsta ämbete och neråt. Och (2) visst speglar bilderna hela vidden av den islamiska inställningen till mångkultur.

Stockholms stad

%d bloggare gillar detta: