Red.

Apropå gruppvåldtäkten i Bollnäs och en manifestation mot rasism. Det är något som inte stämmer.

In "ensamkommande flyktingbarn", asylpolitik, invandring, islamisering, kriminalitet, kvinnoförtryck, mångkultur, medlöpare, parallellkultur, våldtäkter on 19 juli, 2012 at 12:18

Det tog inte många timmar efter gruppvåldtäkten på en kvinna i Bollnäs innan en grupp på vänsterkanten bestämde sig för att de måste arrangera en manifestation mot rasism.  

Men polisen har vad jag vet inte lämnat ut några signalement på gärningsmännen eller ens antytt att det skulle röra sig om annat än svenskar ur ursprungsbefolkningen. Så hur i hela världen kunde arrangörerna veta så säkert att det skulle behövas just en manifestation mot rasism efter våldtäkten? Hade polisen läckt information? Eller gissade de bara?

Vi vet fortfarande inte vilka våldtäktsmännen är. Men efter vänsterns uppmaning till manifestation måste jag erkänna att jag har mina misstankar. Numera sätter tydligen även de så kallade ”antirasisterna” likhetstecken mellan gruppvåldtäkter och invandrade gärningsmän.

Likheterna med mordet i Ludvika och den även där snabbt arrangerade manifestationen mot rasism är slående.

Intressant.

  1. […] kvinnan? Våldtäktsmisstankarna avskrevs visserligen i början av augusti men det är ointressant. Uppmaningarna till en manifestation mot rasism kom alldeles för fort. Polisen hade ju inte lämnat något […]

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: