Red.

Islamiseringen går vidare – nu på fotbollsplan.

In asylpolitik, flyktingar, islamisering, parallellkultur on 3 november, 2013 at 19:15

Att Sverige islamiseras i allt snabbare takt är något som ständigt förnekas av de politiker och mediamoguler som är ansvariga för katastrofen. Uppåt 90 procent av det svenska folket tror faktiskt fortfarande på lögnerna. Frågan är hur mycket bevis det egentligen ska behövas för att svenska folket ska se ljuset. Böneutrop i Fittja och högtalarutsända böner i Uppsala har inte varit tillräckligt. Frågan är om de sportintresserade som såg U17-matchen mellan Sverige och Honduras reagerade, eller om öldimmorna var alltför täta vid det här skedet i matchen. 

Bloggaren är fullständigt likgiltig inför idrott av alla de slag. Följaktligen ser jag aldrig på sport, varken i tv eller live. Denna sekvens har jag hittat på nyhetssajten Avpixlat, som ofta förmår gå bortom rökridåerna och ge en någorlunda sanningsenlig bild av den nysvenska verkligheten.

Bilderna kommer från en möjligen brasiliansk eller portugisisk utsändning från det svenska U17-landslagets match mot Honduras häromsistens; speakerns språk låter som portugisiska. Situationen är att det svenska laget just gjort det andra målet som ledde till att de vann matchen med 1-2. Några av spelarna blir så glada att de finner för gott att tacka den högste för målet och den troliga segern. Matchen Honduras-Sverige ska ha sänts direkt i TV4, TV4 HD och Eurosport 2 den 1 november, men jag såg den inte och vet inte om bolagen tog för gott att klippa bort målgesten. Det skulle inte förvåna om den klipptes bort, men jag kan ju ha fel. På TV4 Play finns endast en kort sekvens på 1:27 från första halvlek som visar Honduras ett-noll-mål.  Man skulle ju kunna tro att det hade varit roligare att lägga ut Sveriges kvittering och Valmir Berishas 1-2 mål som betydde vinst i matchen. Men målgesten nedan kanske oroade?

U_17_muslimer_1

Målgöraren heter Valmir Berisha och har nummer 9 på tröjan. Han torde synas längst till vänster på bilden. De övriga på bilden är nummer 10 som borde vara Erdal Rakip och nummer 17 som ska vara Mirza Halvadzic. De får sekunden senare sällskap av nummer 15, enligt Fotbollsförbundet Gentrit Citaku.

U_17_muslimer_2

Namnen antyder att dessa ”svenskar” i själva verket är något annat och att flera av dem har sitt ursprung i den tidigare turkockuperade delen av Balkan. För övrigt har hela 13 av de 21 spelarna koppling till ett annat land än Sverige. Valmir Berisha är t ex född i Kosovo och var tidigare på väg att spela för Albanien. Var i världen Erdal Rakip, Mirza Halvadzic och Gentrit Citaku har sina hemländer är oklart.

Här under ska jag försöka länka in videosekvensen från YouTube.

Här under bilder på gossarna som fann det lämpligt att spotta på det land och det folk som i all välmening givit dem och deras föräldrar en tillflykt från krig och elände och givit dem ett liv i Sverige med livstids skattefinansierad försörjning. Så hånar de också det svenska fotbollsförbundet som givit dem förtroendet att representera Sverige på fotbollsplan och kanske en chans till framtida miljonkontrakt som professionella spelare. Men det kändes antagligen bra för gossarna att göra den här fientliga gesten mot de föraktade kuffarna just  i Förenade Arabemiraten, där U17 VM spelas.

Valmir_Berisha
Valmir Berisha

Mirza_HalvadzicMirza Halvadzic

Erdal_RakipErdal Rakip

Gentrit_CitakuGentrit Citaku

%d bloggare gillar detta: