Red.

Den slutliga kapitulationen.

In asylpolitik, flyktingar, invandring on 23 december, 2012 at 10:03

mig_dec_2012

Klicka för större bild.

I slutet av förra veckan stod svenska Migrationsverket värd för en konferens där byråkrater från elva europeiska länder samlades för att diskutera den demografiska utmaning som Europa står inför och hur den kan lösas med hjälp av en öppnare arbetskraftsinvandring (läs import av fler muslimer).

Ämnet för konferensen var projekt Ny väg in, som syftar till att undersöka migranters drivkrafter för att komma till Sverige och hur det svenska migrationssystemet svarar upp mot deras behov. Syftet var att sprida projektets tankar till andra EU-länder.

”En del av framtidens utmaning är att byta perspektiv och se migration som en möjlighet där vi skapar en win-win-situation för dem som väljer att komma till oss. Där vi ändrar fokus från kontroll till service.” sade Migrationsverkets generaldirektör Anders Danielsson, som ledde konferensen. Han tillade även följande rätt häpnadsväckande mening:

 

”Frågan är inte vilka migranter vi vill ha,
utan vilka migranter vi kan få”.

 

Så långt har det alltså gått. Konkurrensen om arabländernas befolkningsöverskott har nu alltså blivit så hård att Sverige inte längre ens kan göra ett rudimentärt urval för att sålla bort de värsta krigsförbrytarna, mördarna och svindlarna. Nu får vi ta vad vi kan få, det vill säga de som inga andra länder vill ha.

Grattis, Sverige. Det var väl en fin julklapp.

 
%d bloggare gillar detta: